2022 Low Rider™ El Diablo

"Az Ördög a Részletekben Rejlik"

A hihetetlenül népszerű 1983-as Harley-Davidson FXRT és e modell átalakítása köré felépült, mai napig aktív közösség szellemiségének modern manifesztációjaként a 2022-es Low Rider El Diablo kortárs formában testesíti meg a 80-as évek dél-kaliforniai ellenkultúrájának szellemiségét. Mindez többek között az aprólékos gonddal megalkotott fényezésben és a csúcskategóriás Rockford Fosgate hangrendszerben nyilvánul meg, amelyek mindegyike egyedileg sorszámozott.

Nézd meg a motorkerékpárt

Milwaukee-Eight™ 117 V-twin

A nyomaték és a hengerűrtartalom új csúcsa a gyárilag szerelt hajtásláncok között. Precíziós olaj-/levegőhűtés. 168 Nm nyomaték 3500 ford./percnél. A finomhangolt, nagy méretű légbeömlő és a nagy teljesítményű kipufogó maximális motorteljesítményt biztosít, amelynek lendületét minden gázadáskor érezni fogod.

Harley-Davidson® Hangrendszer Rockford Fosgate® Technológiával

Az izmos motorhoz izmos hangrendszer dukál. A Low Rider El Diablo gyárilag beszerelt hangrendszere kiemelkedő teljesítményt nyújt, és tökéletesen illeszkedik a fejidomba. A nagy teljesítményű és intelligens erősítő digitális jelfeldolgozó (DSP) technológiával működik, és kialakításának köszönhetően kiválóan bírja a motorozás viszontagságait. Bluetooth segítségével csatlakozik a mobileszközödhöz, a letöltött és a streamelt zenék a beépített kétutas hangszórókon szólalnak meg.

Fényezés És Grafika

01

Fényezés

A kifejezetten ehhez a páratlan motorkerékpárhoz kidolgozott élénkpiros fényezést gondos kézimunkával készítik.

02

Vonalazás

Az 1983-as Harley-Davidson FXRT Sport Glide előtti tisztelgésként a vonalazásos grafika elmosódik a panelek körül, így mélységet ad a Pale Gold színű, kézzel készült vonalgrafikának az El Diablo Bright Red paneleken.  

03

Grafika

Az El Diablo grafikájában helyet kapott egy egyedi, „ördögszarvas” Harley-Davidson felirat, az El Diablo középkonzolján látható a korlátozott kiadású modell 1 és 1500 közötti sorszáma, a hátsó sárvédőn pedig az „Icons” kollekció grafikája pompázik.

Kapcsolat

Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Ezt a webhelyet reCAPTCHA és a Google Privacy Policy és Terms of Service védi.