Most még jobb ajánlatot kínálunk. Elérhető Ajánlatok Megtekintése
Viszlát jövőre! Mentsd el a dátumot: 2024. szeptember 3-8.
MÁR KAPHATÓK A 2024. ÉVI H-D HOMECOMING FESZTIVÁLJEGYEK. JEGYVÁSÁRLÁS

Élvezd a gondtalan szabadság élményét!

Garanciális szolgáltatások

Mi a váratlan helyzetekben is segítünk, hogy a nyeregben maradhass.

Garancia szolgáltatások

A Harley-Davidson Warranty Services* szolgáltatásokkal egyaránt kérhet kiterjesztett garanciát** a gyártói garanciához, valamint garanciát** a használt motorkerékpárokhoz. Mindkét szolgáltatás teljes körű garancia, és kiterjed a motorkerékpár valamennyi lényeges részére, a kopó alkatrészek és más gyártók alkatrészeinek kivételével**.  

Harley-Davidson Garancia szolgáltatások

A kiterjesztett garancia egy, két vagy három éves időtartamra köthető. A szerződés a gyártói garancia érvényességi ideje alatt, max. 30.000 km futásteljesítményig köthető meg.

 

A használt motorkerékpárokra vonatkozó garancia a motorkerékpár vásárlásának időpontjában köthető meg egy illetve két évre. Egy éves futamidő esetén a követelmény az, hogy a motorkerékpárt Harley-Davidson szerződéses márkakereskedőtől vásárolják, és hogy a motorkerékpár az adott időpontban ne legyen idősebb tíz évesnél, a futásteljesítménye pedig ne haladja meg a 80.000 km-t. Két éves futamidő esetén a követelmény a max. 6 év és a max. 70.000 km.

 

Vegye igénybe szolgáltatásainkat:

  • A motorkerékpár alapos átvizsgálása a márkakereskedőnél
  • Átfogó javítási költségvédelem
  • Nagyfokú költségbiztonság
  • A motorkerékpár értékállósága
  • Európa-szerte érvényes

Az Ön  Harley-Davidson márkakereskedője szívesen elmagyarázza a termékekkel kapcsolatos tudnivalókat, és azt is elmondja, hogyan kaphat garanciális védelmet. Így nem érhetik kellemetlen meglepetések, miközben birtokba veszi álmai motorkerékpárját.

További információkért kérjük keresd fel a legközelebbi Harley-Davidson kereskedést.

A HARLEY | EXTENDED WARRANTY kiterjesztett garancia a CG Car-Garantie Versicherungs-AG vállalat terméke. A garancia annál a szerződéses márkakereskedőnél érvényesíthető, akinek a neve szerepel a jótállási jegyen, és aki aláírta azt.

* A Harley-Davidson Warranty Services szolgáltatást a CG Car-Garantie Versicherungs-AG kínálja.

** Lásd a CG Car-Garantie Versicherungs-AG vállalat részletes feltételeit.