A LEGÚJABB HÍREK

Téli tárolás, a legkényelmesebb megoldás!

Az ősz végéhez közeledve itt az idő, hogy a féltve őrzött Harley-d téli tárolását megtervezd. Problémát okoz a motorod otthoni tárolása a hosszú téli hónapok alatt? A szezonvégi karbantartási munkákat is inkább szakértőkre bíznád?

Mától térítésmentesen szállítjuk be a Bázisra a „Milwaukee vasakat” és gondoskodunk róla, hogy miközben a téli szabadságát tölti nálunk maximális figyelemmel  professzionális gondoskodásban legyen része, akár karbantartásra, kisebb javításokra vagy éppen motorápolásra, fényezésjavításra van szükség. Ne feledd: a téli állásidőnél sokkal drágább a szezonban kiesett idő!

inline_ia6e1da33db071bad8a7f0464aba38bf_08117a585c84.jpg

Mit tartalmaz a szolgáltatás?
- átvételkor és átadáskor egyaránt lemossuk, a bőrtáskákat, üléseket H-D Leather Care szerekkel leápoljuk
- az akkumulátort leteszteljük, és folyamatosan csepptöltővel karbantartjuk
- ellenőrizzük a motorod műszaki érvényességét, szükség esetén külön díj ellenében az időszaki vizsgáztatást lebonyolítjuk
- motorod ingyenesen behozzuk Budapest és 30 km-es körzetéből

Ráadásul, míg motorod nálunk pihen, igényed szerinti egyéb szerviz feladatokat is könnyen el tudjuk végezni, te pedig ráérsz akkor fizetni, amikor tavasszal a motorodért jössz - kérd személyre szóló ajánlatunkat!

Miért bajlódnál te a téli tárolással és karbantartással, ha egyszer azt is megteheted, hogy motorodat szakértőkre bízod. Válaszd a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldást!

Bejelentkezéshez és a további részletekért hívd Rapkay Zoltán szervizvezetőt a +36 30-2511869-es telefonszámon.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!