Rendezvények

Harley-Davidson Szezonzáró & Open Road Party 2023 | 10 | 07

Esemény helye

Harley-Davidson® Budapest

Neszmélyi köz 3, Budapest, 1112

07 október 2023 10:00 - 18:00

Lassan itt a szezonvége, úgyhogy irány a Bázis! A 2023-as év különleges élményeket tartogatott, mind a Harley-Davidson, mind a motoros közösség számára, kezdve az általunk szervezett Alkatrész Börzével, Szezonnyitóval, Open Road Tour-ral vagy az év legnagyobb motoros eseményével a Harley-Davidson 120. évfordulós jubileumi fesztiváljával és a számtalan további rendezvénnyel, motoros túrák és további eseményekről nem is beszélve. 

Zárjuk le közösen a szezont, osszuk meg egymással a legjobb sztorikat miközben élvezzük az élő zenét, a különleges ételeket és a hűsítő cseh söröket.

 A nap egyedi programja sem maradhat el, a felvonulás, úgyhogy gyere bátran motorral és motorozzuk körbe Budapest belvárosát!

 Az ikonikus amerikai gyártó idén ünnepli a 120. évfordulóját, ami egész évben tart, úgyhogy ünnepeljünk tovább!

 Az ízletes harapnivalókat és különleges hűsítőket a Jaromír Open Road Bázis biztosítja.

RÉSZLETES PROGRAMTERV:
10:00-től Gyülekező a Bázison
10:00-18:00 Szezonvégi akciók | Food&Drink | Bandázás
12:00 F.A.Q. koncert
13:30 Köszöntő, programismertetés
13:40 Felsorakozás a motoros felvonuláshoz
14:00 Motoros felvonulás: Bázis – Hősök tere – Bázis
15:30 Visszaérkezés a Bázisra
16:00 Tombola sorsolás – értékes nyeremények várnak azokra, akik tombolajegy vásárlással támogatják a Magyar Mentőmotoros Alapítvány tevékenységét.

SZEZONVÉGI AKCIÓK
Motoros ruházati akció 20% - Frissítsd fel motoros ruhatáradat és használd ki az egyedi kedvezményt a készleten lévő sisakokra, kesztyűkre, cipőkre, csősálakra, kabátokra és nadrágokra.

Gondolkodj előre és készülj fel a téli időszakra! Ponyvákra, tisztító- és ápolószerekre, töltőkre 20% kedvezményt biztosítunk, hogy mi is adjunk valamit a motorodnak, ne csak te!

Érkezz a Szezonzáróra egy új Harley-val. Nézz körül készletünkön és a gyors ügyintézésnek köszönhetően, akár már egy új amerikai csodával csatlakozhatsz a felvonulásra!

Legfrissebb információkért kövesd a Facebook eseményünket!

FEEL THE FREEDOM!

Harley-Davidson Szezonzáró & Open Road Party 2023 | 10 | 07