Lényeges motorozási alkatrészek

Lényeges motorozási alkatrészek

Mindegy, merre tartasz, a mi felszerelésünkkel elérheted a célodat. A te érdekeidet szemmel tartva a termékskálánkat személyre szabtuk a legnagyobb fokú biztonság, kényelem és megbízhatóság érdekében. A klasszikus bőrdzsekitől a sisakokig, szemüvegekig és kesztyűkig, saját magadhoz alakíthatod a stílusodat és motorodat egyaránt.

SISAKOK

A sisak a biztonsági felszerelés legfontosabb darabja. A statisztikák szerint a megfelelően felhelyezett és viselt sisakok drámai módon csökkentik a halálos fejsérüléseket, tehát lényeges, hogy megtaláld a legjobbat.

Nézz be hozzánk, s mi ellenőrizzük a sisakodat, hogy megfelelően illeszkedik-e, nincs-e elkopva vagy elöregedve.

BŐRTERMÉKEK

Bőrtermékeink tervezésüknél fogva kielégítik minden igényedet, az úton és pihenés közben, s vannak közöttük modern és klasszikusabb stílusúak.

A teljesítményt, mint hagyományt magukon viselve, bőrtermékeink kiállják az idő próbáját. E csúcsminőségű termékekben a bőr teljes rétegében átfestődik, tehát kopás esetén is nagyszerűen néznek ki.

Nézz be hozzánk, ha többet szeretnél megtudni.

TELJESÍTMÉNYNÖVELŐ SPORTRUHÁZAT

Lényeges, hogy jól nézz ki, akár a nyeregben ülsz vagy leszállsz a motorról, ezért számos különböző Performance sportruházati cikkeket fejlesztettünk ki, amelyek legalsó rétegként tökéletes védelmet nyújtanak motorozás közben.

Performance szöveteink a legújabb technológiákat testesítik meg, melynek segítségével szabályozzák a testhőmérsékletedet, védenek a hőségtől és a nedvességtől, valamint frissen tartanak egész nap.

LÉNYEGES BIZTONSÁGI ALKATRÉSZEK

Mindegy, hogy milyen az idő, ezek mindenképpen szükségesek a biztonságos motorozáshoz. Lehet, hogy kényelmesen akarsz motorozni, még akkor is, ha rossz az idő, vagy szeretnéd, hogy mások észrevegyenek az úton, a motorfelszereléseink a legújabb technológiával készülnek.

Fűtött és hűtött motoros dzseki-kínálatunktól a Hi-Vis vízmentes és felsőruházati termékeinkig biztosítjuk, hogy folytathasd az utat, bármilyen is az idő .