Rendezvények

Rendezvények

Ha Harley-Davidson® motorod van, ez nem a tulajdonról, hanem a tettekről szól. Minden porcikáddal tapasztald meg a Harley világát.

Lehet, hogy rendszeresen látogatod a Harley-rendezvényeket, gyakorlott vagy új motoros vagy, esetleg teljesen új számodra a Harley-Davidson élménye - mindenkit szívesen látunk, hogy a Harley® stílusában élje át élményeit.

Számos, különböző társasági és motoros eseményt rendezünk a márkakereskedésünkben és a helyi régióban, valamint a H.O.G. csoporton keresztül túrákat szervezünk a Harley-Davidson legendás nemzetközi seregszemléire. Nézz utána, hogy milyen rendezvény várható, vagy beszélj a csapatunk tagjaival, hogy további információkat kaphass, vagy hogy részt vehess a tevékenységünkben.

Közelgő események

Pan America Teszthétvége & Open Road Days

24 szeptember 2021 10:00 - 26 szeptember 2021 18:00

Pan America Teszthétvége & Open Road Days

A Harley-Davidson Tesztkamion újra Magyarország felé veszi az irányt, ezúttal a vadonatúj túraendurókkal, a Pan America/Pan America Special modellekkel megpakolva érkezik a Bázisra. Szeptember 24. és 26. között, 3 napon át, 10:00 és 18:00 között, óránként induló vezetett túrák keretében lesz lehetőség kipróbálna a kaland-túramotorokat. Csatlakozz az eseményhez, pattanj nyeregbe és teszteld a gépet!

Tudj Meg Többet