Rendezvények

Rendezvények

Ha Harley-Davidson® motorod van, ez nem a tulajdonról, hanem a tettekről szól. Minden porcikáddal tapasztald meg a Harley világát.

Lehet, hogy rendszeresen látogatod a Harley-rendezvényeket, gyakorlott vagy új motoros vagy, esetleg teljesen új számodra a Harley-Davidson élménye - mindenkit szívesen látunk, hogy a Harley® stílusában élje át élményeit.

Számos, különböző társasági és motoros eseményt rendezünk a márkakereskedésünkben és a helyi régióban, valamint a H.O.G. csoporton keresztül túrákat szervezünk a Harley-Davidson legendás nemzetközi seregszemléire. Nézz utána, hogy milyen rendezvény várható, vagy beszélj a csapatunk tagjaival, hogy további információkat kaphass, vagy hogy részt vehess a tevékenységünkben.

Közelgő események

Harley-Davidson Szezonzáró & Open Road Party 2023 | 10 | 07

07 október 2023 10:00 - 18:00

Harley-Davidson Szezonzáró & Open Road Party 2023 | 10 | 07

Lassan véget ér a motoros szezon és ezzel együtt érkezik a Harley-Davidson Szezonzáró eseményünk. Vésd a naptárba, október 7, szombat! Motorok, felvonulás, élő koncert, ismerős arcok, jó hangulat vár rád. Szólj mindenkinek! Zárjuk le közösen a motoros szezont és tervezzük a jövő évet közösen!

Tudj Meg Többet