IKONIKUS MOTOROK, MODERN IDŐKRE TERVEZE.

AZ ICONS KOLLEKCIÓ

A Harley-Davidson motorkerékpárok különleges sorozata, amelyet a legnépszerűbb és legikonikusabb darabok ihlettek. Az Icon kollekció minden darabja a márka jellegzetes színvilágát  és stílusát idézi vissza, miközben a klasszikus formavilágot ötvözi a legmodernebb technológiával. Ezek a motorkerékpárok korlátozott példányszámú, sorszámozott modellek, amelyekből csak egyetlen szériát gyártanak le. Minden évben egy új Icon modell mutatkozik be.

A FALKAVEZÉR VISSZATÉRT

2024 HYDRA-GLIDE REVIVAL

Az Icons motorkollekció legújabb kiadása, a 2024-es Hydra-Glide Revival egy egyedi 1956-os FLH modernkori változata.

ismerd meg a motorkerékpárt

2023-AS ELECTRA GLIDE™ HIGHWAY KING

Az Icons motorkollekció harmadik tagját, a 2023-as Electra Glide Highway King motort a festői tájakon tett hosszú túrák korszaka ihlette.

NÉZD MEG A MOTORKERÉKPÁRT

2023 Electra Glide™ Highway King
2022 Low Rider™ El Diablo

1500 SZÁMOZOTT KIADÁS

2022-ES LOW RIDER™ EL DIABLO

A 80-as évek nyugati parti stílusát jellemző lázadás, önkifejezés és művészet ötvözéséből született 2022-es Low Rider El Diablo az ikonikus és rendkívül népszerű Harley-Davidson FXRT modellek modern reinkarnációja, mely a korszak újítói előtt tiszteleg, akik az Americana stílust két kerékre állítva megalkották a „tall boy” motorokat.

NÉZD MEG A MOTORKERÉKPÁRT

1500 SZÁMOZOTT KIADÁS

2021-ES ELECTRA GLIDE™ REVIVAL™

Az 1969-es klasszikus modell modern újragondolása. Az összes modern technológiával felszereltük: megtalálhatók benne a Reflex™ defenzív vezetőrendszerek*, az Apple CarPlay™-kompatibilis Boom! Box GTS 6.5 rádió, magát a járművet pedig a Milwaukee-Eight™ 114 motorblokk hajtja. Háromtónusú fényezésének, korhű emblémájának és összetéveszthetetlen vonalvezetésének köszönhetően hűen idézi meg korának hangulatát.

*A gumiabroncsnyomást ellenőrző rendszert nem tartalmazza

NÉZD MEG A MOTORKERÉKPÁRT

2021 Electra Glide™ Revival™