The team

The team

Place your content here
Rapkay Zoltán

Rapkay Zoltán

szervizvezető

Zolit általában a Szalon mögött, a szerviztérben találod meg, ahol is irányítása alatt épülnek-szépülnek a Harley-k. Feladatai között minden megtalálható, ami szerelés: klasszikus javítások, extrázás, hibadiagnosztika, karbantartás és műszaki vizsga!

+36-30/251-1869
rapkay.zoltan@harley-davidson.hu

Heim Dániel

Heim Dániel

motorértékesítő

Dani munkája és hobbija a motorozás, a dolgozni is kétkeréken jár. Ha bármi kérdésed merülne fel az új vagy használt motorokkal, esetleg extrákkal, alkatrészekkel, hitel konstrukcióinkkal, akkor keresd Danit!

+36-30/961-5981
heim.daniel@harley-davidson.hu

Tóth Péter

Tóth Péter

Alkatrész értékesítő, motorbérlés ügyintéző

Péter segít az ügyfeleknek saját Harley stílusuk kialakításában, motorkerékpárjuk egyedi igények szerinti testreszabásában. Ezen felül a motorbérléshez kapcsolódó ügyintézés is hozzá tartozik.

+36 20 341 51 22
toth.peter@harley-davidson.hu

Soltész Évi

Soltész Évi

ruházati értékesítő

Évit a Harley Bázison pólók, kabátok, sisakok és csizmák világában találjuk meg. Ő az aki, minden ruházattal kapcsolatos kérdésedre tud válaszolni és segít tetőtől-talpig összeállítani a motoros és az utcai kollekciódat.

+36-20-442-75-39
soltesz.eva@harley-davidson.hu

Dobai Attila

Dobai Attila

ügyvezető igazgató

Dobai Attila a Harley-Davidson Budapest ügyvezető igazgatója, a magyar Harley közösség megálmodója és tiszteletbeli atyja. Neve egyet jelent a márkával és a magyarországi Harley-Davidson képviselettel.

+36-20-442-75-39
info@harley.hu

Dobai Dániel

Dobai Dániel

CÉGVEZETŐ

Dobai Dániel a Harley világába már kisgyermekként belecsöppent. Cégvezetőként nap mint nap irányítja és figyeli a vállalat működését. Feladatai rendkívül sokrétűek, a vállalat magyarországi stratégiájának megtervezésétől, a precíz, aprólékos taktikai megvalósításig mindenben aktívan részt vesz.

+36-20-442-75-39
info@harley-davidson.hu

Zei Melánia

Zei Melánia

Pénzügyi vezető

Melánia igazán a számok világában érzi jól magát. 15 éve dolgozik a Harley-nál, és mint nélkülözhetetlen munkatárs, az ő vállán nyugszik az egész pénzügyi terület. Költségek, kimutatások, bevételek és kiadások, mind az ő felségterülete.

+36-20-442-75-39
info@harley.hu

Hrabina Norbert

Használt motor értékesítő

+36-20-359-6341
hrabina.norbert@harley-davidson.hu