Öltsd Magadra a Harley®-külsőt

Öltsd Magadra a Harley®-külsőt

1912 óta készítünk felszereléseket és motoros ruházatot motorosok számára. Mi tudjuk, mi működik és mi nem. Az úton és egy trikón. Olyan minőséget készítünk, ami egy sima bőrdzsekit a családi örökség legvágyottabb darabjává varázsol. A funkcionális daraboktól kezdve, mint amilyenek az esőkabátok vagy a bukók, a motorszerelő munkásingén keresztül a modern motorosdzsekikig, valamint a felszerelésekig bármit megtalálsz választékunkban, amelyeket akkor is hordhatsz, ha éppen nem a Harley-ddal utazol. Mindössze a Harley-Davidson® márkakereskedődhöz kell hogy betérj. Ugorj be hozzánk és érezd a bőr illatát! Nézd meg, hogy mi az, amiben leginkább önmagad vagy!

FXRG® COLLECTION

Ha a motorozás kitűnő minőségű motoros ruházatért kiált, számodra az fxgr® a megfelelő választás. 115 éves motoros tapasztalatunk során találkoztunk már olyan dizájnokkal, amelyek kiállták az idő próbáját, és a kezünkben van a legmodernebb technológia, amellyel elérjük, hogy maradéktalanul megbízhass ebben a termékcsaládban. Úgy készítettük, hogy minél tovább és bármilyen körülmények ellenére jól érezd magad a motoron és azon kívül is. Annyira vagy profi motoros, amennyire a ruhád is az. Válaszd ki a megfelelőt!

VIEW BROCHURE

GENUINE MOTORCLOTHES® COLLECTION

Ezek a legendás Harley-Davidson® motoros ruhák és felszerelések. Klasszikus, merész és erős. Motoros dzsekik a legstrapabíróbb anyagokból, hogy bármin átmorotozhass. Ellenálló anyag. Bármi, amire szükséged van a bukóktól az esőkabáton át a pólókig és sapkákig, és rengeteg fekete és narancssárga, hogy meg tudd mutatni a valódi énedet a világnak. A büszkeség gyökerei mélyre nyúlnak.

VIEW BROCHURE

1903 COLLECTION

A 1903-as kollekció a két kerék iránti szenvedélyünkből ered, amelyből 115 éve táplálkozunk. Retró inspirálta Harley-Davidson grafikák, amelyek történetünket elevenítik fel. Kézzel varrott dekorációk. Kiváló minőségű anyagok. A hagyomány a gyökereinkig nyúlik vissza, ám a funkció és egyedi stílusunk az, ami változatlan. Valódi eredeti darabok, amelyeket valódi eredeti motorosoknak terveztünk.

VIEW BROCHURE

GARAGE COLLECTION

A garage collection a legegyszerűbb kollekciónk. Lecsupaszított, robosztus és nyers. Olyan, amilyennek egy munkaruhának lennie kell. És olyan munkáról beszélünk, amelyet olyan emberek végeznek, akiknek csavarkulcs van a kezükben. És a bőrdzsekiktől és csizmáktól kezdve a pulóverekig és a baseball-sapkákig bármiből választhatsz.

VIEW BROCHURE

H-D® MOTO COLLECTION

A H-D® Moto Collection megalkotásával a motornak egy modern fröccsöt adtunk. A dekorációk szövevényesek. A vonalak letisztultak. Tervezéskor a mozgékonyság és a motorozás kényelme lebegett a szemünk előtt, illetve hogy dögösen nézzen ki az úton. Szabásuknál az elegáns vonalvezetésre összpontosítottunk, és hogy ne legyen mindenféle szövet rajtad, amely csapkod a szélben. Ezek az új klasszikusok azok számára, akik nyitottak az újra.

VIEW BROCHURE