Rendezvények

BUDAPEST OPEN ROAD DAYS

Esemény helye

Hungary

Műegyetem rakpart, Budapest,

27 június 2024 10:00 - 29 június 2024 23:00

Egy márka- és típusfüggetlen összmotoros fesztivált szervezünk. A Budapest Open Road Days minden motormárka és minden magyarországi motoros klub fogadására nyitott. Határozott célunk, hogy egy olyan márkafüggetlen élménymotorozást hozzunk létre, amely valódi közösségépítő erővel bír. Ahol régi barátokkal találkozunk, és ahol új barátságokat kötünk!

„Én szabad akarok lenni, nem magányos.”

A Budapest Open Road Days fesztiválon adja első budapesti nagykoncertjét idén a 35 éves Tankcsapda. A június 27-29. között megrendezésre kerülő fesztivál helyszíne a Műegyetem rakpart lesz a Petőfi híd és a Szabadság híd között. A motorozás rajongóit összefogó közösség, az Open Road Riders Community által szervezett márkafüggetlen motoros, családi és zenei fesztiválon összesen 13 programhelyszínnel és 4 zenei színpaddal várják a fesztiválozókat.

VEDD MEG A JEGYED

HARLEY-DAVIDSON TÖRTÉNETI MOTORKIÁLLÍTÁS

Ezen a helyszínen tapinthatóvá válik a Harley-történelem... A motorrajongók számára tapinthatóvá válik a Harley történelem az elmúlt évszázad emblematikus motorjainak kiállításán. A márka legfontosabb korszakaiból válogatott meghatározó modelleket szakmai vezetés mellett ismerheted meg. Az itt felvonultatott, élőben ritkán látható muzeális motorok bemutatója motorrajongóknak kötelező, de azoknak is különleges élmény, akik most ismerkednek a motoros életérzéssel. A H-D Sátorban motorépítő műhelyek egyedi csodáival is találkozhatsz. A már műalkotásnak számító motorok kiállításán igazi különlegességeket nézhetsz és tapinthatsz, sőt megismerkedhetsz és beszélgethetsz itt az alkotókkal is. 

TESZTMOTOROZÁS | DEMO TRUCK

Húzd a gázt, teszteld ingyen a legújabb Harley-Davidson modelleket! Ha még soha nem ültél Harley-Davidsonon akkor azért, ha már „beszippantott a Harley-Davidson”, és a márka rajongója vagy, akkor azért jelentkezz. 

MOTOR STAGE

Ez az igazi „motorsimogató”. A Budapest Open Road Days 2024 egyik kiemelt önálló nappali programhelyszíne a MOTOR STAGE, azaz az összmotoros sátor, ahol minden jelentős magyarországi motormárkával találkozhatsz egy helyen. A helyszín házigazdája Winkler Róbert.

NÉZD MEG AZ ESEMÉNYT A FACEBOOKON

MOTOROS TÚRA, NAGYSZABÁSÚ MOTOROS FELVONULÁS

A Budapest Open Road Days 2024 fesztivált két közös motoros kaland foglalja keretbe. A fesztivál 0. napján, június 27-én az Open Road Bázisról indulva a bérletes fesztiválozók egy közös balatoni túrához csatlakozhatnak. A túrán való részvétel a bérletesek számára ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A közös gurulás után visszatérünk az Open Road Bázisra, ahol koncertekkel, finom ételekkel és italokkal hangolunk a Budapest Open Road Days 2024 további eseményeire. 

Június 29-én 14:00 órától a bérletesek bármilyen motorral egy nagyszabású, látványos mintegy ezer fős belvárosi motoros felvonuláson vehetnek részt. A felvonulás célja, hogy a motoros életérzést és az élménymotorozás örömét azoknak is megmutassunk együtt, akik még nem kóstoltak bele ebbe az érzésbe. 


H.O.G. LOUNGE 

Ha bármikor betérsz ide a fesztivál ideje alatt, itt biztosan találsz barátokat. A H.O.G. Lounge-ban megpihenhetsz, beszélgethetsz, sörözgethetsz. Este a nagykoncertek után itt folytatódik a buli. A H.O.G. Lounge-ban nincs más dolgod: csak hagyatkozz az érzékeidre, maradj nyitva mindenre, ami ezután következik. 

SZÍNPADOK, ZENE 

4 zenei programhelyszínnel, nagykoncertekkel és rengeteg izgalmas zenei programmal várunk. A Nagyszínpadon a programok a fesztivál minden napján 18:30-kor indulnak. A Kisszínpadon pénteken 14:15-től, szombaton pedig már 13:00 órától kezdődnek a koncertek. únius 29-én, szombaton színpadon a Tankcsapda! A zenekar első idei budapesti nagykoncertjével érkezik a Budapest Open Road Days 2024-re!

Mi lesz még? 

De ez persze még nem minden, hiszen lesz még STUNT SHOW,  érkeznek MOTOROS ÉS SZAKMAI KIÁLLÍTÓK, kedvedre válogathatsz a Harley-Davidson, a Budapest Open Road Days 2024 és az Open Road Riders Community ruházati kollekciókból. Ha elfáradnál vár a „DUNA-PARTI” PLÁZS ahol kényelmes nyugágyakban és függőágyakban pihenhetsz, miközben zajlik körülötted az élet.

Fesztiválokon egyedi módon a Budapest Open Road Days 2024-en arra is lesz lehetőséged, hogy éttermi körülmények között fogyassz el egy finom ebédet vagy vacsorát. Emellett természetesen Food Truck-ok kínálatából is választhatsz. Természetesen a családokra is gondoltunk, a FAMILY-KID ZONE a családi és gyermekprogramok terepe. Innen rajtol a „nyuszimotorosok versenye”. Kicsik és nagyok is megtapasztalhatják itt a motorozás élményét a Harley-Davidson szimulátorral. 

A felnőttek lassúsági versenyen mérethetik meg magukat, és szórakoztathatják a közönségüket. A kicsik a játéksátorban szórakozhatnak, és a gyermekrajzversenyen, illetve az aszfaltrajzversenyen mutathatják meg mire képes a gyermeki fantázia.



BŐVEBB RÉSZLETEKÉRT KATTINTS