A legújabb hírek

Harley-Davidson pólók most 33% kedvezménnyel!

Limitált Harley-Davidson pólók most 33% kedvezménnyel és INGYENES szállítással! Vásárolj webshopunkban legalább 30 000 Ft értékben és dobd fel ruhatárad egy-egy vagány darabbal! KUPONKÓD: HDOSZ33

AKCIÓ IDŐTARTAMA

Az akció 2020. október 16-31. között vehető igénybe.

ÍGY TUDOD IGÉNYBE VENNI AZ AKCIÓT

1. Böngéssz a webshopban a pólók között és válaszd ki kedvenceidet! A kiszemelt termékeket tedd a kosaradba.

2. A pólók mellett természetesen más Harley-Davidson ruhákat, kiegészítőket is vásárolhatsz, a lényeg, hogy a vásárlás összértéke legalább 30 000 Ft legyen. Fontos, hogy a 33% kedvezmény csak a teljes árú pólókból jön le.

3. Ha már minden megvásárolni kívánt terméket a kosárba helyeztél, nincs más hátra, mint fizetés előtt beírni a HDOSZ33 kuponkódot, amely aktiválja a teljes árú pólókra adott kedvezményt, ez által csökkentve a fizetendő összeget.

4. Válassz a bankkártyás vagy az utánvételes fizetés között, a szállítási költségre pedig ne legyen gondod, hiszen azt most 0 Ft-ért, mi álljuk!

5. Viseld szeretettel új, menő Harley-Davidson pólód és tűnj ki a tömegből!

CSEKKOLD A KÍNÁLATOT

FÉRFI PÓLÓK

NŐI PÓLÓK

GYERMEK PÓLÓK

Válogass az egyedi tervezésű, prémium minőségű pólók között, találd meg a stílusodhoz illő darabokat és éld át a Harley-életérzést a mindennapokban! További információért írj nekünk a fashion.belvaros@harley-davidson.hu e-mail címre vagy keress minket a 06 20 412 92 40-es telefonszámon.

HARLEY DIVAT – TŰNJ KI A TÖMEGBŐL!