A legújabb hírek

Óriási meglepetés a bérelhető motorok között

Nem húzzuk az időt, hanem egyből a lovak közé csapunk és kiterítjük kártyáinkat. Paklink a 2021-es rental flottából áll, összesen 7 lap van a kezünkben, 6 klasszikus és 1 meglepetés, amely igencsak felvillanyozó élményt ígér. Ezek után már nem nehéz kitalálni, hogy a bérelhető modellek körét idén a Harley-Davidson teljesen elektromos meghajtású motorkerékpárjával, a hihetetlen gyorsulásáról híres LiveWire modellel gazdagítottuk. 

A LiveWire mellett négy softail és két túramotor kapott helyett a ménesben, név szerint: Softail Standard, Sport Glide, Fat Bob 114, Fat Boy 114, Road King Special, és az Ultra Limited.

A díjszabást is megreformáltuk, idén minél több napra viszed el a vasparipát, annál jobban jársz. Ez mit jelent?

- 3-4 nap motorbérlés esetén 5% kedvezményt!
- 5 vagy annál több nap kölcsönzés esetén automatikus 10% kedvezményt!

Ez még nem minden, hiszen a szezont megelőzően egy szuper előfoglalási akcióval is kedveskedünk nektek!

Március 16-tól április 15-ig 20% KEDVEZMÉNNYEL tudtok motort bérelni a harleyrental.hu-n a teljes szezonra!

Az akció a kiemelt időszakokra, valamint a LiveWire modellre nem vonatkozik és más kedvezménnyel nem összevonható.

A sokszor stresszes hétköznapok, korlátozások közepette minden eddiginél nagyobb szükségünk van a szabadság-élményre, hogy a maszkot csősálra és bukósisakra cseréljük, hogy a napfény és a menetszél simogassa arcunkat, hogy mélyen magunkba szívjuk az illatokat, és gyönyörködjünk a fény-árnyék játékában.

Gyere és pörgesd végig a motorokat:

SOFTAIL STANDARD

Hamisítatlan Harley-Davidson cruiser élmény, letisztult formavilág. Magabiztos kiállás, lecsupaszított bobber profil, dinamikus Softail váz és Milwaukee-Eight V2 blokk. Elérhető szín: Vivid Black.

32 000 Ft/nap

SPORT GLIDE

A legsokoldalúbb modell, bármikor, bármire készen áll. Fald a végtelen mérföldeket, vagy csupaszítsd le és szeld a város útjait. Bárhogy is legyen, a Sport Glide készen áll arra, hogy elvigyen életed legnagyszerűbb kalandjára. Elérhető szín: Vivid Black.

39 000 Ft/nap

FAT BOB

Útfaló szörnyeteg hatalmas étvággyal és izmos teljesítménnyel. Modern, agresszív megjelenés, sportos dual kipufogó, aszfaltzabáló széles kerekek, állítható hátsó felfüggesztés, igazi kanyarvadász cirkáló. Ha egy brutálisan jót akarsz motorozni, akkor ez a neked való modell! Elérhető szín: Vivid Black.

39 000 Ft/nap

FAT BOY

Egy legenda, valódi izmos gépezet szaténkróm fényezett elemekkel és jellegzetes LED-világítással. A Fat Boy 114 előző generációjához képest 13 kilóval könnyebb, a nyomatékát pedig a Milwaukee-Eight® 114 szolgáltatja. Abban a pillanatban érezni fogod a különbséget, amint megcsavarod a gázkart. Elérhető szín: Vivid Black.

39 000 Ft/nap

ROAD KING SPECIAL

Ha a legkülönlegesebb túramotort keresed, amivel te lehetsz az utak királya, akkor a morajló hangú Road King Special-ben meg is találtad. Ragadd meg a hajlított kormányt, és feszegesd a saját határaidat az úton. Elérhető szín: Biliard Burgundy

42 000 Ft/nap

ULTRA LIMITED

Az Ultra Limited modellben mindent megtalálsz. BOOM audio, ABS, Tour Pak csomagtartó és még megannyi más. A Batwing fejidom és a légterelő szellőzők optimális áramlást és csökkentett menetszelet biztosítanak. Kalandra fel! Elérhető szín: Vivid Black.

49 000 Ft/nap

LIVEWIRE

Agresszív megjelenésével és könnyen kezelhető gázkarjával a Harley-Davidson elektromos motorkerékpárja felvillanyozó élményt nyújt. Élvezd a motorozás jövőjét! Azonnali gyorsulás a gázkar egyetlen mozdulatára, nincs kuplung, nincs gáz, csak színtiszta teljesítmény! Ezt ki kell próbálnod! Elérhető szín: Orange Fuse  

60 000 Ft/nap

2020-ban rendkívüli népszerű volt a motorbérlés szolgáltatásunk, a bérelt napok száma rekordokat döntött, bízunk benne, hogy 2021-ben is sikerül minél több érdeklődőt nyeregbe ültetni.

További információkat a harleyrental.hu oldalon találsz, valamint fordulj bizalommal Tóth Péter kollégánkhoz a rental@harley.hu e-mail címen.

BÉRELJ EGY HARLEY-T ÉS TALÁLD MEG A SZABADSÁGOD!