A legújabb hírek

Szezon előtti motoros ruházati akció

Készen állsz a szezonra? Motoros ruha szetted, kiegészítőid milyen állapotban vannak? Jól jönne egy új bukó, kabát, kesztyű vagy bakancs? Vásárolj legalább két motoros ruházati terméket március 16. és április 10. között a Harley-Davidson Szalonban és 20% kedvezménnyel ajándékozunk meg!

MELYIK TERMÉKKATEGÓRIÁK TARTOZNAK BELE AZ AKCIÓBA?

- Bukósisakok
- Motoros kabátok, dzsekik
- Kesztyűk
- Motoros bakancsok

HOGYAN TUDOD IGÉNYBE VENNI A KEDVEZMÉNYT?

- Vásárolj legalább 2 db motoros ruházati terméket (az akcióban részt vevő termékkategóriákból) és már be is zsebelted a 20% kedvezményt. Például válassz egy kesztyűt és egy sisakot vagy egy motoros kabátot és egy bakancsot.

- Az akció 2021. március 16. és április 10. között vehető igénybe a Harley-Davidson Szalonban, kizárólag a készleten lévő termékekre vonatkozik és más kedvezménnyel nem összevonható.

- A Bázison személyesen is ki tudunk szolgálni, valamint online e-mailben és telefonon is állunk rendelkezésre, utánvétellel és INGYENES szállítással tudsz vásárolni.

További információkért, a méretezéssel kapcsolatos kérdésekkel, illetve exkluzív tanácsadásért hívj minket a 06 20 223 46 59-es telefonszámon!

Légy felkészült, meglásd a tavasz elhozza nekünk a szabadságot és a boldogságot! Már nem kell sokat várni és újra nyeregbe szállunk és kimotorozunk a világból!