A legújabb hírek

Mosolyogj, itt a tavasz és vele az új Harley-divatruhák!

Élénk színek, prémium textíliák és modern stílus jellemzi az új tavaszi divatruházati kollekciót. A Harley-Davidson nem köt kompromisszumot, ha az egyedi designról, a felhasznált anyagok minőségéről vagy a kényelemről van szó. Maximális komfort, stílusos megjelenés, ízig-vérig Harley!

A tavaszi kollekcióban elmerülve modern stílussal, nyomott mintákkal, fiatalos, dinamikát sugárzó darabokkal találkozunk.

BLACK & WHITE & BLUE

A fekete-fehér színpáros kontrasztját több pólónál, ingnél, felsőnél is királykék szín pezsdíti fel.

DARK CUSTOM

A klasszikus logók helyett ezúttal hangsúlyos, játékos feliratok, valamint a Dark Custom, #1 logó közvetítik a Harley-életérzést.

CLASSIC

Az új stílusirányzatok mellett a tradicionális vonal is képviselteti magát a kollekcióban. Ennek legjobb példája a nagy, sasos H-D logóval díszített narancs póló.

A tradícionális Harley-színvilág, a fekete-fehér-narancs kombináció is ilyen, amely egy modern, sportosan lezser galléros pólón köszön vissza, hangsúlyos felirat társaságában.

PERFORMANCE

A technológia újítások a textilipart sem kerülik el, a prémium márkák, ahogy a Harley-Davidson is, egyre több speciálisan kifejlesztett anyagot alkalmaz. A performance termékek a maximális kényelmet szolgálják, légáteresztő tulajdonságuknak köszönhetően még a melegebb nyári napokon sem izzad bele az ember.

A kollekcióban található széldzseki is ebből a légáteresztő anyagból készült, a túrázás során, ha épp nincs rá szükség, apróra össze is lehet hajtogatni, amikor pedig szelesebbre fordul az idő, csak elő kell kapni a táskából. Selymes, nagyon finom anyagból készült, megszólalni még nem tud, de ki tudja pár év múlva mikre lesznek képesek a textíliák.

Új baseball sapkák, kiegészítők, sőt motoros kabátok is érkeztek, érdemes hozzánk benézni a Bázisra és a Fashion Store-ba, de ruházati értékesítőnkkel, Soltész Évivel készített videókban is megleshetőek.

Élvezd a tavasz minden pillanatát a vagány Harley-Davidson divatruhákban! Légy kinn a szabadban, napfürdőzz kétkeréken! Kirándulj, motorozz és fedezd fel hazánk meseszép tájait!

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!