A legújabb hírek

230 motor dübörgött végig Budapesten a szabadságot hirdetve

Május 29-én egy új fejezet kezdődött az életünkben, az egy éves kényszerszünet után újra együtt lehetettünk, motorosok, nem motorosok, a márka szerelmesei és barátaink társaságában. A tradicionális Szezonnyitó eseményt egybekötöttük az új éttermünk, a Jaromír Open Road Bázis megnyitó ünnepségével, egy fantasztikus Open Road Partit kerekítve. 
Igaz, a hivatalos szezonkezdet kicsit későbbre tolódott, de óriási öröm volt a számunkra, hogy végre lehetőség adódott, hogy megtarthassuk a rendezvényt. Őszintén kijelenthetjük, hogy még sosem izgultunk ennyire, bár azt is hozzá kell tenni, hogy még sosem állt ilyen kevés idő rendelkezésre, hogy megszervezzük a bulit. Az újratalálkozás öröme viszont olyan lendületet adott, hogy turbó fokozatra kapcsoltunk és a végére minden szépen összeállt. 

Eljött a nagy nap, és még mindig alig hittük el, hogy hamarosan több száz motor gördül be a Bázisra, majd mikor meghallottuk az első csapat V2-es motordübörgését, nagyot dobbant a szívünk. Széles mosolyok, vidám arcok, hangos nevetések és természetesen csodaszép motorok lepték el a Bázist. 

15 órakor indult a felvonulás, a képeket végig pörgetve nem is tudunk egyebet hozzátenni. Minden pillanatát élveztük és köszönjük, hogy ilyen sokan csatlakoztatok hozzánk.

Összesen 230 motorral vonultunk a Hősök terére és vissza, Budapest utcái a vasparipáinktól volt hangos.

A Szezonnyitó gurulás után a nap második fénypontja a Pan America ünnepélyes leleplezése volt. A Harley-Davidson vadonatúj túraenduró motorjának hazai bemutatójára nem is találtunk volna megfelelőbb alkalmat, mint amikor ilyen sokan együtt vagyunk.

Óriási volt a hangulat, amikor Alács Péter kollégánk felmotorozott a színpadra egy percre kihagyott a szívverésünk és elakadt a lélegzetünk, de a dobszerkó és a motor is egyben maradt.

A lelkes társaságból elsőként a Harley-family legkisebb motorosa pattanhatott nyeregbe, de Dobai Attila sem tudott ellenállni az újdonságnak.

Az összejövetelhez természetesen zene is dukált, a koncertek sorát a Csillagfröccs zenekar, majd a Loud1 kezdte, a Jazztelen délután nagyon odacsapott, az estét a Takáts Tamás Blues Band koronázta meg.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok, az Open Road Partiknak ezzel még koránt sincs vége, máris készülünk a következő bulira!