A legújabb hírek

Lepd meg magad egy új Harley-val, válassz készletről, rövid átfutási idővel!

Vásárolj készletről, rövid átfutási idővel és maxold ki a nyarat egy új Harley-val! Ne maradj le, csapj le a raktárunkban lévő ikonikus motorkerékpárok egyikére, vagy a vadonatúj Harley-Davidson Pan America motorokra, és vidd el akár 20% önrésszel, ráadásként az első szerviz költségét is mi álljuk.

KÉSZLETEN LÉVŐ MODELLEK ITT

STREET BOB - 6 198 000 FT (Vivid black) + ajándék első szerviz! Már 1 239 600 Ft önerővel elérhető!

A legkönnyebb Softail modell Milwaukee-Eight 114 motorblokkal a gyors és fürge vezethetőségért jelentős teljesítménytartalékkal.

SPORT GLIDE - 7 546 000 FT (Vivid black) + ajándék első szerviz! Már 1 509 200 Ft önerővel megvásárolható!

Falj fel megszámlálhatatlan mennyiségű kilométert! Dőlj be keményen a kanyargós utakon. A Sport Glide-dal nekivághatsz a kalandoknak.

LOW RIDER S - 7 835 000 FT (Midnight crimson) + ajándék első szerviz! Már 1 567 000 Ft önerővel megszerezhető! 

A Low Rider S egy izmos, teljesítménytől kicsattanó cirkáló, amelynek külseje illik a rajta tapasztalható vezetési élményhez.

PAN AMERICA 1250 - 6 372 000 FT (Vivid black) - kiterjesztett garanciával, ingyenes első szervizzel! Már 1 274 400 Ft önerővel a Tied lehet!

A Pan America 1250 egy minden akadályt leküzdő kétkerekű, amely felfedezésre és kalandozásra termett.

PAN AMERICA SPECIAL - 7 777 000 FT - kiterjesztett garanciával, ingyenes első szervizzel! Már 1 555 400 Ft önerővel megszerezheted!

A Pan America Special egy minden akadályt leküzdő prémium kaland-túra motorkerékpár. A forradalmian új rugóstagoknak köszönhetően a rendszer automatikusan tudja állítani a motorkerékpár magasságát álló helyzetben, illetve menet közben, így kényelmes és biztonságos ülésmagasságot ad. Az ARH rendszer ugyanakkor nem változtat a futómű többi beállításán. Nincs más dolgod, mint nyeregbe pattani és árkon-bokron keresztül falni a végtelen kilométereket.

További információkért látogass el hozzánk a Harley-Davidson Szalonba vagy keresd Hrabina Norbert kollégánkat a hrabina.norbert@harley-davidson.hu e-mail címen.

Tapasztald meg a feltétel nélküli szabadság élményét! Vágj bele és élvezd a nyarat kétkeréken!