A legújabb hírek

Harley On Tour - Pan America Teszthétvége

UPDATE: A tesztvezetésre a regisztráció lezárult, minden hely betelt!

A Harley-Davidson Tesztkamion újra Magyarország felé veszi az irányt, ezúttal a vadonatúj túraendurókkal, a Pan America/Pan America Special modellekkel megpakolva érkezik a Bázisra. Szeptember 24. és 26. között, 3 napon át, 10:00 és 18:00 között, óránként induló vezetett túrák keretében lesz lehetőség kipróbálna a kaland-túramotorokat.

ISMERD MEG A PAN AMERICA MODELLT

A H-D túramotoros hagyománya által ihletett Pan America motort úgy tervezték, hogy magas sebesség mellett és még poggyász- és súlyhatára közelében is nagyszerűen kezelhető maradjon. Kifinomult, mindenre képes és intuitív – a Pan America összeszedett és magabiztos marad, bármilyen keményen is nyomod neki a gázt.

A Revolution Max egy több mint 145 lóerős, folyadékhűtéses hajtáslánc része, amelynek bőséges nyomatékát és kiugró teljesítménygörbéjét gondos finomhangolással tették maximálisan kezelhetővé. Tudj meg többet a motorról ITT.

A TESZTVEZETÉS SZABÁLYAI

- Bukósisak viselése kötelező!

- Nyitott cipő és rövidnadrág nem megengedett!

- Védőszemüveg és kabát viselése kötelező!

- Csak korlátlan "A” jogosítvánnyal rendelkezők vehetnek részt a tesztvezetésen.

- Az út alatt sebesség korlátozok betartása kötelező!

- A résztvevő minden esetben követni kell a túravezető utasításait!

- A COVID-19 vírus miatt nem áll módunkban sisakot, motoros kabátot és kesztyűt biztosítani. Kérjük hozd magaddal a saját felszerelésed. Minden motort fertőtlenítünk indulás előtt.

Csatlakozz az eseményhez, pattanj nyeregbe és teszteld a kalandvadász túramotort!