A legújabb hírek

Őszi színkavalkád és lazaság – Harley-Davidson Fashion

Vibráló őszi színek, vintage stílus, puha, meleg pamut anyagok – az új Harley-Davidson divatruhákba csak az nem fog beleszeretni, akinél egy csöpp lazaság és játékosság sem fér bele, ha a ruhatáráról van szó. Pörgesd végig velünk a fotózáson készült képeket és találd meg új kedvencedet a kollekcióban. Kattints a képekre és tudj meg többet a termékekről a webshopban. 

A Harley-Davidson motorversenyzők korabeli ruhái által ihletett feliratos pólók, hosszú ujjú felsők és baseball sapkák az ősz egyik slágere. 

A rozsdás, khaki színvilág abszolút a természet színeit idézi, feketével kombinálva szuper menő megjelenést biztosít.

A kockás ing örök darab, nem lehet megunni, egy egyszínű pólóval és egy baseball sapkával felvéve vagány, sportos stílust kölcsönöz. 

Az egyszerűbb alapdarabok és a hangsúlyos, feliratos felsők jól kombinálhatóak. Egy-egy merészebb kiegészítővel érdemes feldobni az outfited a tökéletes hatás eléréséért, például egy feltűnőbb karórát választva.

A meleg kötött sapik és játékos feliratok vidámságot, fiatalos megjelenést kölcsönöznek videlőjüknek.

A végére hagytuk a személyes kedvencünket a koponyás darabokat, amely bár merészebb választás, de éppen ez a vad, dögös stílus, ami vonzóvá teszi. A munkahelyedre nem biztos, hogy ebben tudsz menni, de a hétvégi programokhoz bátran viselheted.

További információért vagy tanácsadásért keresd bátran Soltész Évit a Harley-Davidson Szalonban, vagy nézz be Koti Barbihoz a belvárosba a Harley-Davidson Fashion Store-ba. Ha nincs kedved elhagyni a kényelmes kanapédat, akkor pedig irány a WEBSHOP.

Légy stílusos, magabiztos, vidám!