A legújabb hírek

Motoros ajándék inspirációk, ötletkavalkád Karácsonyra

Sok-sok ötlettel és inspirációval készültünk nektek, hogy mindenki megtalálja a legmegfelelőbb ajándékot Szeretteinek. A legkisebb apróságoktól a legexkluzívabb kiegészítőkig tudtok válogatni, legyen szó ruházatról, lakberendezési tárgyakról vagy egyedi motoros ajándékokról. 

TEDD BOLDOGGÁ A FÉRFIT

Egy új sapka vagy pulóver mindig jól jön, de akár egy motoros bakanccsal vagy kesztyűvel is meglephetitek az urakat.

Kiegészítők közül a prémium minőségű marhabőrből készült övek, pénztárcák, kártyatartók közül is bátran válogathattok.

A bőr-kiegészítőkről készített videónk itt érhető el.

VEDD LE A HÖLGYET A LÁBÁRÓL

Táskából, ékszerből sosem elég – tartja a mondás. Ha nem is feltétlen van ez így, akkor is óriási örömet okozhatunk egy szép kiegészítővel a hölgyeknek.

Hasonlóan a gardróbban is mindig találni plusz egy helyet, ahová az új póló, ing, pulóver még biztosan elfér.

A merészebb rockos daraboktól az egyszerűbb, letisztultabb divatruhákig a webshopban és üzleteinkben mindent megtaláltok.  

CSALJ MOSOLYT A BARÁTOK ARCÁRA

A baráti összejövetelek fontos kelléke lehet a dizájnos H-D poharak, szettek, de a téli szüneti síelést, szánkózást is feldobhatod egy kis szíverősítővel, amely a stílusos Harley flaskából elfogyasztva még jobban fog esni.  

CSEMPÉSSZ EGY KIS HARLEY-T A FÁRA

A nagy becsben tartott családi díszek, szaloncukrok és üveggömbök mellett naná, hogy az egyedi Harley-Davidson karácsonyfadíszek is jól mutatnak majd a fenyőfán.

DOBD FEL OTTHONOD MENŐ KIEGÉSZÍTŐKKEL

Burkolódzhatok be egy puha plédbe a filmnézéshez a téli estéken, vagy szürcsöljétek a forralt bort egyedi Harley-Davidson bögrékből.

Terítsetek le egy H-D szőnyeget, vagy dobjatok fel a falra egy vagány fémtáblát

A TUTI BEFUTÓ

A Harley-Davidson AJÁNDÉKUTALVÁNNYAL nem lőhettek mellé. A kártyára tetszőleges összeg tölthető fel, amely 1 éven keresztül bármire levásárolható, ruházatra, alkatrészre, vagy akár szervizre is felhasználható.

Az ajándékozás mellett azonban ne feledjük el, hogy a Karácsony a szeretetről, a családról szól, az együtt töltött időről, a közös ebédekről, vacsorákról, a meghitt pillanatokról.

Áldott, békés és szeretetteljes Karácsonyt kívánunk a Harley-family minden tagjának!