A legújabb hírek

Harley-Davidson Szezonnyitó & Open Road Party

Nekünk motorosoknak minden évben az egyik legnagyobb ünnep a Szezonnyitó, amikor a Bázis udvarán egymás mellett sorakoznak a csillogó motorok, amikor hangosan üvölt az AC/DC-től a Thunderstruck, amikor egymás után pattanunk nyeregbe és sorakozunk fel a motoros felvonuláshoz, majd dübörögve vonulunk végig Budapesten és élvezzük a tavaszi napsütést, hogy végre újra együtt vagyunk, együtt motorozunk.

f82b38f82725e04ba2b63beddb675609_b624abcfbe6824af.jpg

Nincs Szezonnyitó koncertek nélkül, az Open Road Party részeként érkeznek a Dynamite Dudes és a Rockstars not dead formációk, de itt még nem állunk meg, hiszen a Jaromír Open Road Bázis afterparty-val is készül, ahol egy virtuóz gitár esten lehet folytatni a mulatságot. Azokra is gondoltunk, akik nem szeretnének ellenállni a finom cseh sörök csábításának, ők biztonságban le tudják tenni nálunk a motorokat, mi vigyázunk rájuk és hétfőn el tudnak jönni értük.

Menetrend:

  • 10:00 Gyülekező
  • 13:30 Köszöntő. Felsorakozás a motoros felvonuláshoz
  • 14:00 Motoros felvonulás
  • 15:30 Dynamite Dudes koncert
  • 17:00 Rockstars not dead koncert
  • 19:00 Virtuóz gitár est - Open Road After Party a Jaromír Open Road Bázis étteremben

Csatlakozz a Facebook eseményhez ITT!

Ruházati, szerviz és alkatrész akciókkal is készülünk! Gyertek és ünnepeljük együtt a tavaszt, köszöntsük a motoros szezont egy közös bulival és motoros felvonulással! Április 9-én szombaton irány a Bázis és a Harley-Davidson Szezonnyitó & Open Road Party!

Feel the freedom!