A legújabb hírek

MOTORBÉRLÉS 20% KEDVEZMÉNNYEL – INDUL AZ ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ

Ez nem áprilisi tréfa, az előfoglalási akciónkban tényleg 20% kedvezménnyel tudsz motort bérelni és foglalást leadni a teljes szezonra. Tervezd meg a nyári kalandokat és válassz hozzá egy legendás Harley-Davidson motorkerékpárt! Figyelem: az akció április 8. és 30. között leadott foglalásokra érvényes, valamint a kiemelt időszakokat kivéve a teljes szezonra vonatkozik. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható.

ISMERD MEG A 2022-ES RENTAL FLOTTÁT

STREET BOB - 38 000 Ft/nap

Durva, lecsupaszított bobber feketében. Azoknak ajánljuk, akik ki szeretnének szakadni a hétköznapi mókuskerékből és stílusosan egy baromi jót motorozni.

FAT BOB – 40 000 Ft/nap

Útfaló szörnyeteg hatalmas étvággyal és izmos teljesítménnyel. A városi utcák meghódítására született ez a gép. Modern, agresszív megjelenés, sportos dual kipufogó, aszfaltzabáló széles kerekek, állítható hátsó felfüggesztés, igazi kanyarvadász cirkáló.

SPORT GLIDE - 40 000 Ft/nap

A legsokoldalúbb modell, bármikor, bármire készen áll. Fald a végtelen kilométereket, vagy csupaszítsd le és szeld a város útjait. Dőlj be keményen a kanyargós utakon! Éjszaka se kíméld a vasat! Bárhogy is legyen, a Sport Glide-dal megvalósíthatod életed legnagyszerűbb kalandját. 

FAT BOY – 42 000 Ft/nap

Egy legenda, valódi izmos gépezet króm fényezett elemekkel és jellegzetes LED-világítással. A széles gumikkal és szögletes fényszórójával magabiztosan uralja az utat. Vagányságból verhetetlen, akárhová is mész vele, mindenhol magadon fogod érezni az elismerő tekinteteket.

PAN AMERICA SPECIAL – 42 000 Ft/nap

A Pan America Special felfedezésre termett, minden akadályt leküzdő prémium túraenduró, amelyen minden szükséges felszerelést megtalálsz a kalandokhoz. Sokoldalúság és kényelem közúton és terepen egyaránt, azoknak ajánljuk, akik az erőt, a technikát és a kiemelkedő képességeket keresik, a Harley-tól megszokott egyedülálló tálalásban.

ROAD KING – 45 000 Ft/nap

Lecsupaszított országúti legenda klasszikus krómozott stílusban, modern túrateljesítménnyel. A nosztalgikus stílus a ‘60-as években született, de a Milwaukee-Eight 107 motorblokk ereje és gyorsasága a mai követelményeket is túlszárnyalja. 

ULTRA LIMITED – 50 000 Ft/nap

Prémium túrateljesítmény kompromisszummentes motorozási élménnyel. A Black Finish csomag merész, egyedi külsővel ruházza fel a motorkerékpárt. Denevérszárny fejidom, egy gombnyomásra nyíló oldaldobozok, prémium TOUR-PAK csomagtartó és fűtött markolatok. Pattanj nyeregbe és hódíts meg a világot!

Bérelj egy Harley-t, nyeregbe, vár a szabadság!