A legújabb hírek

Harley-Davidson® NIGHTSTER™ magyarországi premier - Május 26.

A Sportster kategória csak rövid időre húzodott háttérbe Európában, de a története a függöny mögött tovább csiszolódott és már itt is a második új modell az ikonikus családban.A hagyományos jegyek megtartásával, modernizált köntösbe burkolták a Nightstert™, a 21. század technikai vívmányaival megtöltve.
A Sportster S-ben bemutatott Revolution® Max T blokk adja a motor lelkét, ami itt 975 köbcentiméterrel rendelkezik, de változatlanul vízhűtéses, 60-fokban elékelt kialakításban, változó szelepvezérléssel a szívó résznél, egyenletes teljesítmény leadással, folyamatos nyomaték erővel, már az alsó fordulattól kezdve.
Különböző vezetési beállítások közül lehet választani; Sport, Utcai és Eső, annak megfelelően, hogy milyenek az útviszonyok vagy a motoros mekkora teljesítményt szeretne az útra továbbítani.


A hidraulikus szelepállításnak köszönhetően csendes járású a blokk és a karbantartási költségek is kevesebbek, csakúgy mint a szervízintervallumok.
A kiegyensúlyozó tengelyek a vibrációt csökkentik és hozzájárulnak a kényelmes vezetéshez és a jármű stabilitásához. A tengelyek kialakításánál arra figyeltek, hogy a szükséges vibráció megmaradjon a blokk járásánál.
A kisebb blokknak és a könnyű felépítésnek, illetve az alacsony üléspozíciónak köszönhetően, tökéletes belépő modellnek vagy városi cirkálónak, de azoknak is megfelelő választás, akik pár kihagyott év után térnének vissza a motorozás világába.
A kor követelményeinek megfelelően több vezetéstechnikai segédlettel van ellátva a típus; ABS, TCS, DSCS.

A Nightster™ már rendelhető, sőt érkező motorjainkat nyomon is tudod követni a raktár készletünkön, ezért Klikkelj ide!

Írd be a naptárba május 26. 18:00 órát, címnek a Harley-Davidson® Budapestet, hogy jelen legyél egy újabb mérföldkő megjelenésénél a Harley-Davidson® majdnem 120 éves életében! Az Open Road Tour budapesti állomása koncertekkel és gasztronómiai élményekkel várja a résztvevőket, az új Nightster™ bemutatása mellett.

További információ ITT! vagy pedig a Facebook eseményünknél, ITT!


Nézzük meg együtt az élő bemutatót és csatlakozz az Open Road Tour-hoz!