A legújabb hírek

APEX - Egyedi gyári fényezés

Harley-Davidson® augusztus 5-én mutatta be a 82. Sturgis Motoros rendezvényen az új limitált kiadású modell sorozatát, amely az APEX elnevezést kapta.

A Harley® nagy versenymúltra tekinthet vissza, akár az oldschool hegyi felfutó versenyekre gondolunk, a Flat Track bajnokságokra, az endúró megmérettetésekre vagy az újonnan indult MotoAmerica King of the Baggers versenysorozatra.
Ez a több évtizedes győzni akarás már a márka szerves részévé vált és ez ihlette az új különleges fényezést, az APEX-et.
Minden részletében megtalálható a kompetitív DNS egy része, akár a méltán híres XR750 Jet Fire Orange színre gondolunk vagy a Bar & Shield mintázatra, ami a Harley-Davidson® gyári versenycsapatára utal.

„Az új design-nak köszönhetően a tulajdonos még jobban kiemelheti a motor részleteit és kifejezheti a modellek dinamikus jellegét.” – mondta Brad Richards, a motorrészleg Design és Kreatív vezetőelnöke.

Az egyedileg és limitált számban készült fényezést kizárólag a York-i összeszerelőüzemben gyártják az alábbi 5 modellre:

  • Road King® Special model
  • Street Glide® Special model
  • Ultra Limited model 
  • Road Glide® Limited model 
  • Road Glide® Special model 

 

Nálunk is előrendelhető limitált számban. Így, ha a te véredben is benne van a versenyzés és egy igazán ikonikus modell tulajdonosa szeretnél lenni, akkor keress fel minket most, amíg még nem késő!

Motorértékesítő: Schmidt Tamás
E-mail: +36 20 428 0898
Telefonszám: schmidt.tamas@harley-davidson.hu

Kerülj a csúcsra és válassz egy APEX modellt, amíg még van készleten!