A legújabb hírek

SZEZONÁRÓ ÉS OPEN ROAD PARTY 2022 - BESZÁMOLÓ

Október 8-án rendeztük meg az idei év Szezonzáró és Open Road Party eseményét. Remek koncertek, finom cseh ételek, ruházati kedvezmények, Mentőmotoros bemutató és felvonulás várta az érdeklődőket a Bázison.
Ezúton is szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek a jelenlétet! Elképesztő érzés, hogy több, mint 300 motor volt a rendezvényen!






A délelőtti órákban már látszódott, hogy sok résztvevőre számíthatunk köszönhetően a meleg, napsütéses időjárásnak is. Folyamatosan érkeztek az egyedi motorok és ahogy teltek a percek úgy telt meg a Bázis környéke.







Görögh Attila is megtisztelt jelenlétével minket és minden érdeklődőnek dedikálta Legendák Útján című amerikai utazásáról szóló beszámolóját, ami igazán részletesen és izgalmasan mutatja be az amerikai életérzést. Olvasás közben az embert átjárja a szabadságérzés.

A könyvet nálunk is meg tudjátok rendelni az alábbi LINKEN.



Amíg vártunk a felvonulásra, addig Urbán Edina akusztik fokozta a hangulatot.
Koncertjének köszönhetően felpezsdülve ültünk fel a motorokra és vártuk a jelzést az indulásra, hogy bevegyük a belvárost és a Hősök terét.


 Edinával november 18-án újra találkozhattok
a Jaromír Open Road Bázisán.







Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke és Hankó Ákos a Harley-Davidson Budapest tulajdonosa a felvonulás kezdete előtti pillanatokban kiemelték a biztonságos közlekedés fontosságát. Megköszönték az önkénteseknek és a hivatásos rendőrmotorosoknak a felvonulás biztosítását, illetve a Mentőmotoros Alapítvány tagjainak az egész éves munkáját.


A Mentőmotoros Alapítvánnyal évek óta kapcsolatban vagyunk. Az idei szezonzáróra nagy szeretettel hívtuk meg őket, hogy a jelenlévők mélyebb betekintést kaphassanak munkájukba, ahol felszerelésüket mutatták be és életmentő tudást osztottak meg.
 Köszönetképpen tombolát szerveztünk és a bevétel teljes összegét vagyis 200.000 Ft adományt sikerült összegyűjtenünk számukra.









A V8 PETRÁNYI-val közös kooperációnk miatt két különleges amerikai autó is tiszteletét tette az eseményen. Az ikonikus Ford Mustang GT vonalai vonzották a tekinteteket, a RAM Limited Night Edition pedig megmutatta erejét és egy Pan America Special-t cipelt a platóján játszi könnyedséggel.





Az este záróakkordjaként a ZZ COPY csapott a húrok közé a Jaromír Open Road Bázison, hogy ezt a fergeteges napot stílusosan zárjuk. Hamisítatlan cseh sörök és fogások, rock'n'roll tálalásban.

Visszanézve a képeket olyan, mintha újra átéltük volna minden pillanatát ennek a tökéletes szombati Szezonzárónak.

Találkozzunk a szalonban vagy a Jaromír Open Road Bázison a hűvösebb időszakban is, beszéljük át az idei évet és kezdjük el tervezni közösen a 2023-as esztendőt, ami bőven tartogat izgalmakat!

FEEL THE FREEDOM!