A legújabb hírek

Harley-Davidson Budapest - Motorbérlés 2023

Hamarosan elindul a motorbérlési szolgáltatásunk! Szezonindító akcióval is készülünk, így érdemes követni social platformjainkat, ahol a legfrissebb hírekkel találkozhatsz.


Csapd fel a naptáradat és kezdj el tervezni egy motoros túrát a Balatonra, esetleg egy külföldi kalandot vagy pedig érkezz meg számtalan programunk egyikére egy új Harley-val. Vannak kiemelt időszakok is, többek között az Open Road Tour 2023 vagy a 120. évfordulós fesztivál ideje, ami Budapesten kerül megrendezésre. A bérlési időszak április 3-ától október 31-éig tart.

ISMERKEDJ MEG A 2023-AS RENTAL FLOTTÁNKKAL!



NIGHTSTER SPECIAL
35.000 Ft / nap



A Harley-Davidson® új középsúlyú versenyzője, amely a klasszikus Sportster® alakzatot a Revolution® Max 975T motor fejlett teljesítményével ötvözi. Az új Nightster® Special technológiai fejlesztései és új funkciói páratlan motorozási élményt biztosítanak a Sportster® motorosok új generációjának. Hódítsd meg a várost vagy szakadj ki a forgatagból és irány az országút!



SPORT GLIDE
42.000 Ft / nap



A legsokoldalúbb modell, bármikor, bármire készen áll. Fald a végtelen kilométereket, vagy csupaszítsd le és szeld a város útjait. Dőlj be keményen a kanyargós utakon! Éjszaka se kíméld a vasat! Bárhogy is legyen, a Sport Glide-dal megvalósíthatod életed legnagyszerűbb kalandját.



LOW RIDER ST
42.000 Ft / nap


Amerikai V-Twin sport-túramotor, nyugati-stílusú formatervvel, amellyel minden alkalommal átélheted a szabadság élményét – azoknak a motorosoknak, akik az agresszív megjelenlést s a fenomenális teljesítményt részesítik előnyben. Irány a szerpentin és tapasztald meg a motorozás egy új dimenzióját.




FAT BOY 114
45.000 Ft / nap



Egy legenda, valódi izmos gépezet szaténkróm fényezett elemekkel és jellegzetes LED-világítással. A széles gumikkal és szögletes fényszórójával magabiztosan uralja az utat. Vagányságból verhetetlen, akárhová is mész vele, mindenhol magadon fogod érezni az elismerő tekinteteket.



ROAD KING SPECIAL
48.000 Ft / nap


Vérbeli custom bagger csúcsteljesítménnyel és tiszteletet parancsoló megjelenéssel. Azoknak, akik nem csak a kényelmet keresik, de szeretnek stílusosan motorozni. Élvezd az utadat, miközben az RDRS biztonságtechnikai rendszer folyamatosan kordában tartja a 114-es Milwaukee-Eight blokkból eredő teljesítményt.



ULTRA LIMITED
55.000 Ft / nap




Prémium túrateljesítmény kompromisszummentes motorozási élménnyel. A Black Finish csomag merész, egyedi külsővel ruházza fel a motorkerékpárt. Denevérszárny fejidom, egy gombnyomásra nyíló oldaldobozok, prémium TOUR-PAK csomagtartó és fűtött markolatok. Pattanj nyeregbe és hódíts meg a világot!



PAN AMERICA SPECIAL
45.000 Ft / 


A Pan America Special felfedezésre termett, minden akadályt leküzdő prémium túraenduró, amelyen minden szükséges felszerelést megtalálsz a kalandokhoz. Sokoldalúság és kényelem közúton és terepen egyaránt, azoknak ajánljuk, akik az erőt, a technikát és a kiemelkedő képességeket keresik, a Harley-tól megszokott egyedülálló tálalásban.


Kiemelt időszakok:

OPEN ROAD TOUR 2023: Május 18-21.

OPEN ROAD WEEKEND: Június 7-8-9-10-11.

HD120 JUBILEUMI FESZTIVÁL: Június 21-22-23-24-25.

FAAKER SEE 2023: Szeptember 5-6-7-8-9-10

  • Minden motor 2 személyes, bukócsővel felszerelt, CASCO biztosítással rendelkező, új 2022-es vagy 2023-as modell.
  • A bérlés feltétele ‘A’ tipusú vagy azzal egyenértékű vezetői engedély.
  • A motorkerékpár vezetése 3. személynek nem engedhető át, utas, saját felelősségre szállítható.
  • A motorkerékpár kizárólag a 1112 Bp, Neszmélyi Köz 3 sz. alatti H-D kereskedésben vehető át és adható vissza.
  • A motorokat nyitvatartási időben, teli tankkal, tisztán lehet átvenni és visszaadni.
  • Előfoglaláskor a bérleti díj 30%-át a megküldött díjbekérő alapján átutalással illetve a 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3 sz. alatti Kereskedésünkben készpénzzel vagy kártyával előre kell fizetni.
  • A lefoglalt időpont módosítására nincs lehetőség, a foglalás lemondása esetén a foglaló összege nem igényelhető vissza.
  • A bérleti díjat a motor átvételekor teljes egészében rendezni kell.
  • A motor átvételekor a helyszínen 200.000 Ft kaució fizetendő készpénzben, melyet a bérlet problémamentes lezárultakor visszafizetünk.
  • A motorkerékpárok legkevesebb 1 napra (24 óra) bérelhetők. 24 órát meghaladó bérlet esetén, minden további megkezdett 12 óra után plusz 1/2 napi bérleti díj kerül felszámításra.
  • Útdíj köteles út használatát Magyarországon belül a bérleti díj tartalmazza.
  • Az egyéb feltételeket és a szerződés pontos szövegét a helyszínen illetve a lap alján található linkre kattintva lehet megismerni.

További információkért írj a rental@harley.hu e-mail címre, illetve hamarosan indul a harleyrental.hu weboldal is, ahol a foglalásodat tudod leadni.