A legújabb hírek

Jaromír Open Road Bázis - 2023. március

Mexikó ízvilága az emberek 99 %-át lázba tudja hozni. Márciusban ennek minden jó tulajdonságát megtalálod a Bázison a különféle tex-mex fogásoknak köszönhetően.

 


Mindegyikben van valami izgalmas és pont ez adja meg azok ellenállhatatlanságát. A cheddar nem csak hamburgerben vagy szendvicsben brutálisan finom, mi most egy nagyon sajtos krémlevest dobtunk össze nektek házilag készülő nachos-szal. Csirkés-zöldséges Quesadilla: tipikus bulis kaja, mellé egy jó sör, és máris tökéletes lesz az este. Ez a kaja tuti ízleni fog!
Gondolunk mindenkire is, így a húsmentes verzió sem maradhat ki: extra sajtosan, rengeteg zöldséggel!
Mexikói hangulatú burger: amennyiben imádjuk a tortillába kerülő ízeket, ez a Breakout Burger biztosan be fog jönni: a buciba tépett marhahús, fehér bab, avokádó, cheddar sajt kerül, mellé pedig kukoricasaláta és házi nachos dukál.
A végére egy édességet is hozunk: fahéjas cukorba forgatott Churros, amit sűrű csokiba mártogathatsz...
A nyál is folyik az ember szájából, ha ránéz.
Ha tetszik a tex-mex ajánlatunk, akkor sétáljatok egy jót felénk a családdal, kutyával és kóstoljátok meg egy pohár hűsítő sör vagy tüzes tequila kíséretében.

Ha valamelyik pénteken érkeztek hozzánk vacsorázni a családdal vagy éppen sörözni támad kedvetek a hét utolsó munkanapján, kellemes élő zenével várunk titeket a Bázison.

Az aktuális péntek esti zenés programokat ITT találjátok vagy látogassatok el a WEBOLDALRA

Találkozzunk márciusban is és rázzuk fel együtt a hangulatot!