A legújabb hírek

Harley-Davidson Budapest - Motorbérlés 2023

BÉRELJ EGY LEGENDÁT 2023-BAN!

Csapd fel a naptáradat és kezdj el tervezni egy motoros túrát a Balatonra, esetleg egy külföldi kalandot vagy pedig érkezz meg számtalan programunk egyikére egy új Harley-val. Vannak kiemelt időszakok is, többek között az Open Road Tour 2023 vagy a 120. évfordulós fesztivál ideje, ami Budapesten kerül megrendezésre. A bérlési időszak április 3-ától október 31-éig tart.

MOST MINÉL TÖBB NAPRA BÉRELSZ, ANNÁL NAGYOBB KEDVEZMÉNYT KAPSZ!
3-4 NAP -5%
5 VAGY TÖBB NAP -10%



NIGHTSTER SPECIAL
35.000 Ft / nap




A Harley-Davidson® új középsúlyú versenyzője, amely a klasszikus Sportster® alakzatot a Revolution® Max 975T motor fejlett teljesítményével ötvözi. Az új Nightster® Special technológiai fejlesztései és új funkciói páratlan motorozási élményt biztosítanak a Sportster® motorosok új generációjának. Hódítsd meg a várost vagy szakadj ki a forgatagból és irány az országút!

REVOLUTION MAX 975 HAJTÁSLÁNC
A folyadékhűtéses V-Twin motor alacsony fordulatszámon hatalmas nyomatékot és a teljes teljesítménytartományban egyenletes nyomatékgörbét biztosít.

VEZETÉSI MÓDOK
Vezetési biztonság kialakítása különböző előre beprogramozott utazási módokat kiválasztva. Váltás Közúti, Eső és Sport mód között, illetve saját mód testreszabása.


SPORT GLIDE
42.000 Ft / nap


A legsokoldalúbb modell, bármikor, bármire készen áll. Fald a végtelen kilométereket, vagy csupaszítsd le és szeld a város útjait. Dőlj be keményen a kanyargós utakon! Éjszaka se kíméld a vasat! Bárhogy is legyen, a Sport Glide-dal megvalósíthatod életed legnagyszerűbb kalandját.

SOFTAIL VÁZ

Pehelysúlyú formaterve és merev kialakítása olyan kezelhetőséget eredményez, amelyet még sosem tapasztaltál.
A könnyen leszerelhető mini fejidommal motorodat akár túra közben is átalakíthatod. Hagyd fenn a hosszú utak kényelméért, vagy vedd le, és máris egy lecsupaszított cruiseren motorozhatsz. Számos modern megoldás került bele, többek között LED-es fényszórórendszer, USB-csatlakozó és kulcs nélküli indítás.

MILWAUKEE-EIGHT 107 MOTORBLOKK
Elegendő forgatónyomaték, hogy bárhová elvigyen. A közvetlenül a vázba csavarozott két kiegyenlítőtengelyes motorblokk kényelmes motorozást nyújt a jól ismert Harley-érzéssel.



LOW RIDER ST
42.000 Ft / nap


Amerikai V-Twin sport-túramotor, nyugati-stílusú formatervvel, amellyel minden alkalommal átélheted a szabadság élményét – azoknak a motorosoknak, akik az agresszív megjelenlést s a fenomenális teljesítményt részesítik előnyben. Irány a szerpentin és tapasztald meg a motorozás egy új dimenzióját.

DUPLA TÁRCSÁS ELSŐ FÉKEK
A nagy teljesítményű dupla tárcsafékek segítenek ellenőrzés alatt tartani az erőt, bármilyen körülmények között.

MILWAUKEE-EIGHT 117 BIG TWIN MOTORBLOKK
A semmihez sem fogható erő, amely már alacsony fordulatszámtól húz köszönhetően a nagy nyomatéknak.



FAT BOY 114
45.000 Ft / nap



Egy legenda, valódi izmos gépezet szaténkróm fényezett elemekkel és jellegzetes LED-világítással. A széles gumikkal és szögletes fényszórójával magabiztosan uralja az utat. Vagányságból verhetetlen, akárhová is mész vele, mindenhol magadon fogod érezni az elismerő tekinteteket.

LEHENGERLŐ MEGJELENÉS
Izmos külső a tömör tárcsás Lakester kerekeknek köszönhetően, a legszélesebb első gumiabronccsal borítva, 160 mm-es méretben, valamint 240 mm széles hátsó gumiabronccsal kombinálva.

KRÓM FELÜLETEK
A formatervezett, ragyogó krómfelületek mindenkit lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek a Fat Boy számára.
A könnyen állítható hátsó lengéscsillapító lehetővé teszi a dinamikus kanyarodást, miközben megőrzi a klasszikus hardtail megjelenést.



ROAD KING SPECIAL
48.000 Ft / nap


Vérbeli custom bagger csúcsteljesítménnyel és tiszteletet parancsoló megjelenéssel. Azoknak, akik nem csak a kényelmet keresik, de szeretnek stílusosan motorozni. Élvezd az utadat, miközben az RDRS biztonságtechnikai rendszer folyamatosan kordában tartja a 114-es Milwaukee-Eight blokkból eredő teljesítményt.

MILWAUKEE-EIGHT 114 MOTORBLOKK

Izmos, ugyanakkor sima járású és finoman húzó motorblokk, amely precízen reagál a gázadásra és lélekmelengetően duruzsol.


Egyetlen érintésre nyíló oldaldobozok, LED-es fényszóró, integrált Brembo fékek ABS-szel, amely segít megakadályozni, hogy a kerekek leblokkoljanak fékezéskor, így az egyenes vonalú fékezésnél is könnyen uralható a motor.
A nagy teljesítményű első és hátsó felfüggesztésnek és a kézzel könnyen állítható hátsó lengéscsillapítónak köszönhetően mindig te uralod az utat, bárhol is jársz.



ULTRA LIMITED

55.000 Ft / nap



Prémium túrateljesítmény kompromisszummentes motorozási élménnyel. A Black Finish csomag merész, egyedi külsővel ruházza fel a motorkerékpárt. Denevérszárny fejidom, egy gombnyomásra nyíló oldaldobozok, prémium TOUR-PAK csomagtartó és fűtött markolatok. Pattanj nyeregbe és hódíts meg a világot!

MILWAUKEE-EIGHT 114 MOTORBLOKK

A legnagyobb hengerűrtartalom a standard H-D™ Touring modellek között. 1868 cm3-nyi energia előzéshez és a horizont üldözéséhez.

REFLEX INTEGRÁLT BREMBO FÉKEK ABS-SZEL
Segít megakadályozni, hogy a kerekek leblokkoljanak fékezéskor, így az egyenes vonalú fékezésnél is könnyen uralható a motor.

BOOM! BOX GTS INFOTAINMENT RENDSZER
Megjelenésében, kezelhetőségében és funkcióiban is kivételes élményt nyújt, ráadásul páratlanul strapabíró, és kifejezetten motorozáshoz fejlesztett szolgáltatásokat tartalmaz.



PAN AMERICA SPECIAL 1250

45.000 Ft / nap

A Pan America Special felfedezésre termett, minden akadályt leküzdő prémium túraenduró, amelyen minden szükséges felszerelést megtalálsz a kalandokhoz. Sokoldalúság és kényelem közúton és terepen egyaránt, azoknak ajánljuk, akik az erőt, a technikát és a kiemelkedő képességeket keresik, a Harley-tól megszokott egyedülálló tálalásban.

REVOLUTION MAX 1250 MOTORBLOKK
A Revolution Max egy 150 lóerős, folyadékhűtéses hajtáslánc része, amelynek bőséges nyomatékát és kiugró teljesítménygörbéjét gondos finomhangolással tették maximálisan kezelhetővé. Már alacsony fordulatszámon is jelentős gyorsulásra számíthatsz, magas fordulaton pedig bődületes teljesítmény vár.

KÉTFUNKCIÓS HAJTÁSLÁNC
A motorblokk a vázszerkezet szerves részét képezi, ez pedig jelentősen csökkenti az összsúlyt, amitől az egész gép feszesebben kezelhető. Az alacsony tömegközéppontnak és a szupermerev vázszerkezetnek köszönhetően a teljesítményt testközelből érezheted.

ADAPTÍV MAGASSÁG FELFÜGGESZTÉS
Páratlanul magabiztosan érezheted magad a nyeregben, akár éppen leereszkedik az ülés megálláskor, akár éppen száguldasz, és a rendszer optimális magasságot állít be számodra az előfeszítés módosításával, miközben a súly áthelyeződését is folyamatosan figyeli.

FÉLAKTÍV FELFÜGGESZTÉSI RENDSZER
Minden motorozási módba öt előre programozott profil van beépítve: komfort, kiegyensúlyozott, sport, puha off-road, feszes off-road. A félaktív első és hátsó felfüggesztés a speciális off-road módban a terepen is segít megőrizni a tapadást és a motor feletti irányítást.

Kiemelt időszakok:

OPEN ROAD TOUR 2023: Május 18-21.

OPEN ROAD WEEKEND: Június 7-8-9-10-11.

HD120 JUBILEUMI FESZTIVÁL: Június 21-22-23-24-25.

FAAKER SEE 2023: Szeptember 5-6-7-8-9-10

  • Minden motor 2 személyes, bukócsővel felszerelt, CASCO biztosítással rendelkező, új 2022-es vagy 2023-as modell.
  • A bérlés feltétele ‘A’ tipusú vagy azzal egyenértékű vezetői engedély.
  • A motorkerékpár vezetése 3. személynek nem engedhető át, utas, saját felelősségre szállítható.
  • A motorkerékpár kizárólag a 1112 Bp, Neszmélyi Köz 3 sz. alatti H-D kereskedésben vehető át és adható vissza.
  • A motorokat nyitvatartási időben, teli tankkal, tisztán lehet átvenni és visszaadni.
  • Előfoglaláskor a bérleti díj 30%-át a megküldött díjbekérő alapján átutalással illetve a 1112 Budapest, Neszmélyi köz 3 sz. alatti Kereskedésünkben készpénzzel vagy kártyával előre kell fizetni.
  • A lefoglalt időpont módosítására nincs lehetőség, a foglalás lemondása esetén a foglaló összege nem igényelhető vissza.
  • A bérleti díjat a motor átvételekor teljes egészében rendezni kell.
  • A motor átvételekor a helyszínen 200.000 Ft kaució fizetendő készpénzben, melyet a bérlet problémamentes lezárultakor visszafizetünk.
  • A motorkerékpárok legkevesebb 1 napra (24 óra) bérelhetők. 24 órát meghaladó bérlet esetén, minden további megkezdett 12 óra után plusz 1/2 napi bérleti díj kerül felszámításra.
  • Útdíj köteles út használatát Magyarországon belül a bérleti díj tartalmazza.
  • Az egyéb feltételeket és a szerződés pontos szövegét a helyszínen illetve a lap alján található linkre kattintva lehet megismerni.

További információkért írj a rental@harley.hu e-mail címre, illetve nézz körül a harleyrental.hu weboldalon, ahol a foglalásodat tudod leadni.

FEEL THE FREEDOM!