A legújabb hírek

Harley-Davidson Budapest Szezonnyitó & Open Road Party 2023



 Megérkeztek a képek a szezonnyitóról, amik a leginkább visszaadják, hogy milyen is volt az első közös motoros eseményünk. Már régóta mocorogtunk, hogy végre eljöjjön ez a nap és együtt indíthassuk el a szezont. Az atmoszféra tökéletes volt, a felvonulás egyedi, a zenei fellépők pedig nagyszerű hangulatot teremtettek. Majdnem 150 motoros volt velünk a rossz időjárás előrejelzések ellenére. Biztosak vagyunk benne, hogy ha minden ideális, akkor rekord létszámmal nyitottuk volna a szezont. Nagyon jó érzés volt, hogy ennyien ellátogattatok hozzánk.


🎸🎧 Először Bella Levente és Juhász Róbert lépett fel, akik a felvonulás előtt remekül felcsigázták a kilátogatókat. Ugyan a szemerkélő eső miatt végül az étteremben csaptak a húrik közé, de így még jobban csúszhatott a finom ebéd és a hűsítő a vendégek számára. Miután a felvonulásról visszaértek a motorosok DJ Beasty állt a keverő pult mögé és játszotta le egymás után a legnagyobb rock számokat.

😇 Hálásak vagyunk a Magyar Mentőmotor Alapítvány-nak, hogy kilátogattak az eseményre és edukálták a jelenlévőket. Egész éves munkájukat támogatva a tombolán összegyűjtött összeggel segítettük őket, ami rekordot ért el. 201.000 Forintot nyújthattunk át számukra.

🤝 A tombola nyereményeinek felajánlásáért köszönettel tartozunk: Jaromír Open Road Bázis, Rejtélyek Háza, Leveleki Part, Aquacinema Kisvárda, Cinemaqua Film- és Natúrpark | Kisvárda

🐶Az állatok is szívünkhöz közel állnak, így nagy szeretettel biztosítottunk helyet a Motorokkal az Állatokértnak is, akiket szintén jótékonykodással segítünk.

🚗 Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke felhívta a biztonságos közlekedésre a figyelmet, aki nem mellesleg az OPEN ROAD TOUR fővédnöke.

🚓 A polgárőrök és rendőrök nélkül a felvonulás nem jöhetett volan létre. Munkájukat ezúton is köszönjük.

📖 Görögh Attila is jelen volt, aki Legendák Útján című könyvét dedikálta a helyszínen, illetve szerzeményét továbbra is erősen ajánljuk, amit nálunk is beszerezhettek.

🎨 IckaArt a Harley-Davidson Budapestet egy általa készített képpel ajándékozta, illetve bemutatta gyönyörű, kézzel készült sisakfestéseit.

🤘 Sidlovics "Sidi" Gábor is emelte a nap fényét, mint a H-D Budapest nagykövete, aki gyorsan fel is pattant egy Pan America Special-ra.

🎤 Illetve Molnár "Giaj" Ádám is velünk indította el a szezont, sőt a jövőben egyre többször találkozhattok majd vele, mivel ő is a Harley-Davidson mellett tette le a voksát.

🤝 Az Aegon Magyarország és a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. több éves partneri kapcsolatának köszönhetően pedig tudjuk, hogy motorjaink biztosítása mindig a legjobb kezekben van.

🫵 Találkozzunk legkésőbb az OPEN ROAD TOUR 2023-on, és szeljük át Magyarországot együtt két keréken! 

🥳 Utána pedig irány a Puskás Aréna és a Harley-Davidson 120. évfordulós budapesti fesztivál!


📸 Képeket készítette: Krisztian Vollmuth, Heim Dániel