A legújabb hírek

Kihagyhatatlan ajánlatok új Harley-Davidson modellekre

Mindig is egy új Harley-Davidsonra vágytál! Június a te hónapod lesz! Nézz szét a három ajánlatunk között és ragadd meg az alkalmat, hogy a nyáron egy vadiúj modell nyergébe szerezz új élményeket!

1. NIGHTSTER AJÁNLAT:

A Harley-Davidson Nightster egy új fejezet a Sportster örökségben. Ötvözi a Sportster modellek stílusát az új folyadékhűtéses Revolution® Max 975 blokkal. Éld át a Nightster teljesítményét és fedezd fel a legújabb Nightster ajánlatunkat.
Válassz egy 2022-es Nightster modellt és használd fel az €500 extra vouchert, tartozékra és szabd saját stílusodra motorodat vagy válassz ruházati termékeink közül. Az ajánlat  2023. június 30-ig lerendelt és leszállított motorok esetében érvényes.

2. PAN AMERICA AJÁNLAT:

Mindig a kalandokat keresed, a végtelen utakat, akár az erdőn át? A Pan America direkt az ilyen ügyfelek számára készült. A Harley-Davidson első túraendúrója egy minden akadályt leküzdő kétkerekű, amellyel nem fog érdekelni, hogy mennyi kilométert tettél meg, csak az, hogy még mennyit tehetsz meg. Sosem volt ekkora élmény a motorozás akár esőben, fagyban, hőségben a hegyekben, a Balaton körül vagy a végtelen Alföldön.
Keresd meg a határaidat, válassz MY21 vagy MY22 Pan Americat most 2+2 év gyári garanciával június 30-ig!

3. TESZTVEZETÉS AJÁNLAT:

Sosem tudtad eldönteni katalógusból, újságírói cikkekből vagy videós tesztekből, hogy melyik is lenne számodra a megfelelő Harley-Davidson?! Itt a legjobb módja, hogy megtudd.
Foglalj nálunk tesztvezetést és vásárolj utána a megjelölt* modellek közül június 30-ig és mi €500 vouchert biztosítunk a motorhoz. Használd ki ezt a lehetőséget és indulj a nyárnak egy új H-D-val!
Próbáld ki az egyik Harley-Davidsont, és vásárolj az alábbi modellek közül a kedvezményért MY22 / MY23: Softail™ Standard, Street Bob™, Sport Glide™, Nightster™, Nightster™ Special, Pan America™ 1250, Pan America™ 1250 Special.

HÍvd értékesítőinket további információért:


🧑‍💻 Foki Pál

☎️ +36 20 423 9919

📩 foki.pal@harley-davdison.hu


🧑‍💻 Schmidt Tamás

☎️ +36 20 428 0898

📩 schmidt.tamas@harley-davidson.hu