A legújabb hírek

Harley-Davidson Budapest Szezonnyitó & Open Road Party 2023

|
Akos Szabo

Lassan itt a szezonvége, úgyhogy irány a Bázis! A 2023-as év különleges élményeket tartogatott, mind a Harley-Davidson, mind a motoros közösség számára, kezdve az általunk szervezett Alkatrész Börzével, Szezonnyitóval, Open Road Tour-ral vagy az év legnagyobb motoros eseményével a Harley-Davidson 120. évfordulós jubileumi fesztiváljával.

Zárjuk le közösen a szezont, osszuk meg egymással a legjobb sztorikat miközben élvezzük az élő zenét, a különleges ételeket és a hűsítő cseh söröket. Használd ki az egy napos szezonzáró ajánlatokat és szerezd be kedvezményesen a motoros ruházati termékeket vagy a 120. évfordulós ruházati termékeket és a megjelölt kiegészítőket.

 A pörgős hangulatról a F.A.Q. rock zenekar fog gondoskodni. A '18-ban alakult együttes alapvetően saját, magyar szövegű dalokat ad elő, de néhány angol nyelvű feldolgozás is helyet kap a repertoárban. Ezek közül kiemelhető például a Faith no More, Slash és Monster Truck slágereinek F.A.Q.-s stílusban történő átdolgozása.

RÉSZLETES PROGRAMTERV:
10:00-től Gyülekező a Bázison
10:00-18:00 Szezonvégi akciók | Food&Drink | Bandázás
11:00-11:45
  Köszöntő – Hankó Ákos
  Beszéd:
  - Buchholzer Dániel H.O.G. Manager & CEL EE
  - Rákellenes Liga: Rozványi Balázs Elnök Úr
  - Bemutató: Magyar Mentőmotor Alapítvány
11:45 F.A.Q. koncert
13:00 Közös fotó a Harley-Davidson márka nagyköveteivel
13:10 2023-as Breakout 114 átadás
13:40 Felsorakozás a motoros felvonuláshoz
14:00 Motoros felvonulás: Bázis – Hősök tere – Bázis
15:30 Visszaérkezés a Bázisra
16:00 Tombola sorsolás – értékes nyeremények várnak azokra, akik tombolajegy vásárlással támogatják a Magyar Mentőmotoros Alapítvány tevékenységét.

A nap egyedi programja sem maradhat el, a felvonulás, úgyhogy gyere bátran motorral és motorozzuk körbe Budapest belvárosát! A rendőröknek és polgárőröknek köszönhetően zavartalanul közlekedhetünk a megadott útvonalon. Az idei évben a biztonságos közlekedés fontosságára hívjuk fel a figyelmet a menettel.

Természetesen mi is kedveskedünk mindenkinek, aki velünk együtt zárja a szezont és különböző ajánlatokkal készülünk.

SZEZONVÉGI AKCIÓK
Motoros ruházati akció 20% - Frissítsd fel motoros ruhatáradat és használd ki az egyedi kedvezményt a készleten lévő sisakokra, kesztyűkre, cipőkre, csősálakra, kabátokra és nadrágokra.

Gondolkodj előre és készülj fel a téli időszakra! Ponyvákra, tisztító- és ápolószerekre, töltőkre 20% kedvezményt biztosítunk, hogy mi is adjunk valamit a motorodnak, ne csak te!


Érkezz a Szezonzáróra egy új Harley-val. Nézz körül készletünkön és a gyors ügyintézésnek köszönhetően, akár már egy új amerikai csodával csatlakozhatsz a felvonulásra!

Legfrissebb információkért kövesd a Facebook eseményünket!

FEEL THE FREEDOM!