A legújabb hírek

Időtálló minőség – stílusos karórák a Harley-Davidsontól

A világ talán legismertebb motormárkájáról egyre többen tudják, hogy a Harley-Davidson Fashion divíziója folyamatosan növekvő népszerűségnek örvend, mivel lehetővé teszi, hogy a Harley-k és a minőség szerelmesei tetőtől talpig kedvencüket viselhessék. A teljes motoros öltözet – kabátok, nadrágok, csizmák, kesztyűk – mellett már hétköznapi viseletek széles skálája is elérhető Magyarországon is, és most külön felhívnánk a figyelmet egy új trendi vonalra, a Harley-Davidson karóra választékára.

Budapesten a város szívében, a Harley Fashion Store a Bécsi utca 6. szám alatt várja a vásárlókat, ahol most a ruhakollekció mellett több divatos és egyedi karóra közül is válogathatnak. A Bulova cég nevével fémjelzett órák egytől egyig strapabíró kialakításúak, mind hordozzák a legendás márka összetéveszthetetlen jegyeit, de ugyanakkor stílusos és elegáns kiegészítői a csuklónak minden alkalomra. A New York-i alapítású Bulova immár 200 év tapasztalatát építi minden órájába, melyek magas minőségükkel és hibátlan pontosságukkal emelkednek ki a piacon. 

A ruhákhoz hasonlóan a Harley-Davidson karórái között is találhatnak megfelelőt mind a két nem képviselői. Az Harley-Davdison karórák összes modellje analóg számlappal rendelkezik, ezzel is követve a nagy múltú márka hagyományait. A hölgyeknek a dögösebb modellektől a lágyabb vonalvezetésig vannak opciók, melyek igazán nőies jegyei közt megtalálhatóak a strassz kövek, a csillogás, rózsa és szív motívumok, a színvilág pedig az arany és az ezüst mellett a piros és a lila árnyalatokat is magában foglalja. Az urak esetében természetesen nem maradhat el a vagány, motoros irányvonal, mely például robosztusabb számlapokban, sötét színekben és vastag bőrszíjakban nyilvánul meg. A díszítő motívumok között is széles skálán válogathatunk: megtalálhatóak egészen egyszerű megjelenésűek, néhány lázadó, koponyás mintákkal, valamint olyan modelleket is találunk, amiken egyértelműen dominál a Harley név és logó. Mind a női, mind a férfi karórák tökéletesen illeszkednek hétköznapi és motoros viselethez is, és stílusos és praktikus kiegészítők, a márkától megszokott magas minőségben.

Az karórák megvásárolhatóak a Harley-Davidson Fashion Store üzletében Budapesten, a Bécsi utca 6. szám alatt, ahol a márka teljes Magyarországon elérhető ruha kollekciója szintén megtalálható. Szeretettel várunk mindenkit üzletünkben!