A legújabb hírek

A Harley-Davidson bemutatja: Discover More 2014 motoros túra 32 országon keresztül

A Harley-Davidson Street Glide-ját tiszta utcai stílusa és páratlan kényelme tette a márka egyik vezető modelljévé a világon – és ez még az előtt volt, hogy a még erősebb motort és az ezer másik extrát megkapta volna. A páratlan gépet most egy páratlan kihívás elé állították: egy motor, több mint 20 000 kilométer Európa, Közel-Kelet és Észak-Afrika 32 országán keresztül. A Harley-Davidson bemutatja a Discover More 2014 motoros kalandtúráját!

Az év egyik legizgalmasabb Harley-Davidson eseménye a Discover More őrületes túrája, mely során a több száz szerencsés sofőr 32 országon keresztül teszi próbára a híres FLHX Street Glide-ot. Útjuk során szembeszállnak az időjárás viszontagságaival, de ugyanakkor megtapasztalhatják a kontinens leggyönyörűbb motoros túraútvonalait.

A „Fedezz fel többet” túra Jordániából indult május 5-én első riderével, Claude Abry-val és természetesen a Street Glide-al. Claude szavaival élve „a motor nem csak egy jármű, hanem a szenvedélyünk, a szerelmünk. Csak elmenni A-ból B-be még nem jelent semmit – a lényeg a felfedezés. Az egész élet a felfedezésről szól. ” A 9-es számú sofőr Raúl Romojaro újságíró Spanyolországból így fogalmazott: „Spanyolország csodálatos hely, de még csodálatosabb, ha az ember motorozik. Sokkal közelebb kerülhetsz az emberekhez, a tájakhoz, az egész élmény intenzívebb. Szerintem a Project Rushmore verzió óta a Street Glide egy még kiválóbb gép lett, a legjobb túramotor, amivel valaha találkoztam. Raúl-t Jérémie Durand követte a Generation Moto-tól, aki a Street Glide-ot Dél-Franciaország mesés szőlővidékein keresztül vitte a szigetország felé. Magyarországon Debrecenből Budapestre, majd Ausztria felé Gerse Gáboré volt a megtiszteltetés, hogy kipróbálhassa a gépet egy pár száz kilométer erejéig. Részletes élménybeszámolóját a szeptemberi Playboy magazinban olvashatjuk.

Az összes rider beszámolójában helyet kap a szabadság érzése: a fenséges Harley és a végtelen utak csak a felfedezére várnak, és a Discover More 2014 pontosan erről szól.

Csatlakozz Te is, kövesd a túraútvonalat és Discover More következő állomásait:

http://discovermore.harley-davidson.com/hu_HU/

www.harley-davidson.hu