A legújabb hírek

Karácsony Harley-Davidson stílusban

Nem vagy biztos abban, mit adj egy igazi motorosnak karácsonyra? Összegyűjtöttünk néhány ajándékötletet, hogy segítsünk neked. Egy dolog biztos: a Harley-Davidson termékek mindig óriási örömet okoznak.

December 23-ig akár 30% kedvezménnyel tudsz Harley-Davidson termékekhez jutni a Bázison, a Fashion Store-ban, a webshopon pedig 15%-kal kedvezőbb áron szerezheted be a legmenőbb Harley-s ajándékokat!

motor készletünk között pedig kihagyhatatlan év végi ajánlatokkal várunk! Mi lehetne jobb meglepetés a fa alatt, mint egy Harley-Davidson?

A prémium minőséget és az időtálló stílust kedveled téli, hideg időszakban is? Segítünk megtalálni a hozzád legjobban illő darabokat vagy, ha valakit egy H-D termékkel szeretnél meglepni, akkor nincs jobb hely erre, mint a Bázis vagy a Fashion Store!

Az ikonikus Harley-Davidson idén ünnepli 120. születésnapját, és erre az alkalomra egy különleges limitált kollekciót hozott létre! Pólóktól kezdve, ingeken keresztül, kiegészítőkön és motoros kabátokon, bukósisakokon át mindent megtalálsz, amiben az art deco stílusú logó és egyedi design találkozik. Ebben az évben egy Harley-Davidson rajongó számára nincs is jobb ajándék, mint a 120. évfordulós termékek!

A téli, latyakos időben a lábbelink válik az egyik kulcsfontosságú ruhadarabbá. Szerencsére a Harley erre is odafigyelt, és a legmenőbb bakancsok, cipők között böngészhetsz nálunk. Ezek nem csak a funkcionalitás és kényelem terén nyújtanak kiemelkedőt, hanem stílusban is messze kitűnnek a többi márka közül!

Természetesen gondolunk a kicsikre is, mivel nem lehet időben elkezdeni az amerikai márka iránti rajongást. Az újszülöttektől az iskolásokig minden korosztálynak kínálunk lehetőséget valami apró H-D ajándék csomagolására. Amint felveszi a kis csöppség első pólóját, egy új világ tárul fel előtte.

Természetesen a legnagyobb fanatikusainkat se hagyjuk ki! Nem kérdés, hogy akinek Harley-Davidson motorja van annak milyen ajándék dukál karácsonykor! Télen szereti a legtöbb motoros kicsit dédelgetni kedvencét, egy kis csinosítással, extrázással vagy csak, hogy megőrizze motorja tökéletes állapotát. Irány a Bázis, és válogass alkatrészek, ponyvák, akkumulátortöltők, markolatok vagy éppen motorápolási termékek között! Egy Harley csak a legjobbat érdemli!

Ajándéktárgyak garmadájával készülünk egész évben, hogy a legkönnyebben tudj mosolyt csalni az ajándékozottnak! Válassz az ország legnagyobb Harley-Davidson készletéből és lepd meg szeretted egy ikonikus termékkel!

Motoros túrák során a legnagyobb kihívás mindig a pakolás, főleg akkor, ha az adott motoron nincs gyári doboz. Látogass el a Bázisra, nézz körül számtalan táskánk között, és találd meg az igazit a következő kalandodhoz! Most akár 30% kedvezménnyel juthatsz a kiválasztott darabhoz!

A végére hagytuk az igazi aduászt! Amennyiben nem tudsz választani a sok ajándékötlet közül, akkor adunk egy tuti tippet.
Vásárolj AJÁNDÉKKÁRTYÁT töltsd fel bármekkora összeggel, amiből az ajándékozott ruházati termékeket, kiegészítőket, alkatrészeket, szerviz szolgáltatásokat vagy akár MOTORBÉRLÉST vásárolhat.

Adj neki életreszóló élményt vagy engedd, hogy azt válasszon, amire igazán vágyik!

Gyere be hozzánk és kérd értékesítőink segítségét!

📍 BÁZIS - 1112 Bp, Neszmélyi köz 3.

Hétfő - Péntek: 10:00 - 18:00
Szombat: 10:00 - 16:00
Vasárnap: ZÁRVA

December 23 - Január 7: ZÁRVA


📍 FASHION STORE - 1052 Bp, Haris köz 2.

Hétfő - Szombat: 11:00 - 19:00
Vasárnap: ZÁRVA

December 24 - December 26: ZÁRVA
December 27 - 29 : 11:00 - 19:00
December 30 - Január 1: ZÁRVA