A legújabb hírek

A Budapest Motor Show sztárja, az EMAT győztes Magyar Street 750!

A hétvégén részt vettünk az Autó, Motor és Tuning Show-n, amely idén 10 jubileumát ünnepelte, mi pedig már 4 különböző helyszínen vártuk az érdeklődőket. A 3 napon át tartó kiállítás, verseny és programsorozat rengeteg látogatót vonzott. Az idei évben kiállításunkon a Custom Street-ek kerültek reflektorfénybe. A nemzetközi versenyre épített gépek rendkívül népszerűek voltak, különösen a magyar motor, amely a Harley-Davidson kategóriában még az EMAT első helyezést is kiérdemelte.

A pénteken tartott sajtótájékoztatón az újságírók figyelmének kereszttüzébe állított magyar Custom motorról Rapkay Zoltán szervizvezető beszélt: „A Street modern, egyszerű, letisztult típusú Harley. Az átépítésében az volt a filozófiánk, hogy belevigyük a gépbe az amerikai tradicionális motorsport-kultúrát: a funkció és a hagyomány követése pedig életre hívta ezt a minimál-stílusú, kevés, de élénk színnel megvariált gépet. Szinte csak Harley-alkatrészeket használtunk fel, így a vasról hamisítatlan Harley-stíluselemek köszönnek vissza. A formája kecses, de dögös, arányos, áramvonalas, néhol aszimmetrikus, ami miatt egyszerre harmonikus és egyedi.”

A feltűnő motor azonban nemcsak a szakmai zsűri dicséretét nyerte el, hanem a nagyközönség tetszését is, hiszen az EMAT, épített motor világbajnokság budapesti fordulójára benevezett gép a győztes első helyezést is megszerezte a Harley-Davidson kategóriában.


Budapest meghódítása után nincs más hátra, mint a közép-európai régióban is győzni! Szavazzatok, hogy a Magyar Street nyerje a „Királyok Csatáját”: http://sdl.hu

A gyönyörű széria modellek és tuning gépek kavalkádjában a Harley standunk rendkívül népszerű állomás volt. A kétkerekűek tengerében a legújabb 2015-ös Rushmore és Dark Custom modellek már messziről odacsábították a járó-kelőket, a nagy vasak, a túramotorok tiszteletet parancsoló látványa magáért beszélt. Az egészen apró vendégeink is előszeretettel mászták meg a nagy gépeket és próbálták ki, hogy milyen is egy bitang nagy járműről szemlélni a világot.

A Passage részen felállított Jumpstart sátor is népes tábort vont maga köré, ahol bárki kipróbálhatta, hogy milyen a legújabb Harley, a Street 750-nel gázt adni, érezni és hallani, ahogy felbőg a motor.

Aki eljött hozzánk a Harley standra ízelítőt kapott, hogy milyen is a Harley életérzés, mit jelent a „Feel the Freedom”. Reméljük, hogy a következő találkozó alkalmával is ilyen szíves fogadtatásban részesülünk, addig is ne feledjétek, mindenkiben van egy kis Harley…!