A legújabb hírek

2024-es modellváltás nélküli motorkerékpárok

HARLEY-DAVIDSON BEMUTATJA A 2024-ES MOTORKERÉKPÁR MODELLEIT, MELYEK MÁR VILÁGSZERTE ELÉRHETŐEK A MÁRKAKERESKEDŐKNÉL.

Az új modellek január 24-én kerülnek bemutatásra.

A Harley-Davidson bemutatta a 2024-es motorkerékpár- kínálatának egy részét a H-D.com oldalon, és bejelentette, hogy ezek a motorok mostantól világszerte előrendelhetőek a hivatalos Harley-Davidson márkakereskedőknél, így nálunk is.

Hamarosan további új típusok kerülnek leleplezésére. Január 24-én, 17:00-kor egy különleges bemutatófilmben, az "American Dreamin’/Amerikai Életérzés” című videóban a limitált példányszámban gyártott 2024-es Harley-Davidson® Custom Vehicle Operations™ (CVO™) modelleket, valamint vadonatúj Harley-Davidson motorkerékpárokat ismerhetnek meg világszerte az érdeklődők. A 2024-es visszatérő modellek a Harley-Davidson motorkerékpár kínálatában az alábbi kategóriákat képviselik.

Sport: Az iparág vezető teljesítménye és fejlett technológiája izgalmas motorozási élményt kínál, amelyet a Harley-Davidson® örökségéből inspirált stílus egészít ki.

Fat Bob 114
Breakout 117
Street Bob 114
Low Rider ST

Cruiser: Ikonikus és sokféle stílus – nosztalgikustól, a modernig - párosul a testreszabhatóság egyedülálló képességével, az egyéni kifejezés végső megformálásának lehetőségével.

Pan America 1250 Special
Pan America 1250

Adventure Touring: Azoknak a motorosoknak, akik az előttük álló kalandot akarják felfedezni, akár a legnehezebb körülmény között. A díjnyertes Pan America® motor egy sokoldalú és inspiráló gép, amely bármilyen felületet úttá varázsol.

Ultra Limited
Road Glide Limited
Road Glide Limited

Grand American Touring: Azoknak, akik hallják az út szabadságának hívó szavát. A Grand American Touring modellek a kényelem és a magabiztosság érzetével kísérik az utazókat túl a horizonton. Egyenesen a Harley-Davidson-tól, amely elmosta az országok közötti határ átmotorozásának élményét.

Tri Glide Ultra
Freewheeler

Trike: A Harley-Davidson® Trike modellek vonzó lehetőséget kínálnak azoknak, akik értékelik a háromkerekű platform biztonságát, kényelmét és semmihez sem fogható megjelenését.

Keress fel minket az alábbi elérhetőségen ( +36-20-442-75-39 ) vagy töltsd ki a nyomtatványt és felhívunk a részletekkel vagy e-mailt küldünk róla. Légy Te az első, aki egy 2024-es Harley-Davidsonnal rója az utakat!

Feel the Freedom!

Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Ezt a webhelyet reCAPTCHA és a Google Privacy Policy és Terms of Service védi.