A legújabb hírek

ÚJ 2024 Street Glide® és Road Glide® modellek

ÚJ 2024 Street Glide® és Road Glide®

A Harley-Davidson® új korszakot nyit a túramotorozás világában. Újragondolták a két legikonikusabb modellt, a Street Glide® és Road Glide® típusokat és ezzel új mércét állítottak a motorkerékpárok piacának jövőjében.





A tavaly bemutatott CVO™ modellek után az új Street Glide® és Road Glide® is megkapta a frissített Batwing, illetve Sharknose fejidomot és az aerodinamikusabb oldaldobozokat. Nem csak a külső frissült, de a belső tartalmak is az új 12,3" TFT kijelzős infotainment rendszernek és a továbbfejlesztett Milwaukee-Eight® 117 V-Twin motorblokknak köszönhetően.



Természetesen a Harley®-ban a testreszabás a DNS egyik alap komponense. Nincs ez másképp az új modellek esetén se, így országokat átívelő túrákra is átalakíthatod, úgy, mint a képen látható Street Glide-ot.

  • Tour-Pak a nagyobb tárolókapacitás érdekében.
  • Túraplexi a még jobb szélvédelemért, és hogy a nagyobb esőzés után is száraz maradj.
  • Nyitott légszűrő.
  • Bukócső, pihentető lábtartóval.
  • Egyedi kollekciós tükrök, markolatok, lábtartók és további kiegészítők.
  • Választható Vezetői Üzemmódok - Sport, Utcai, Eső és Egyedi. Állítsd be úgy a menetdinamikai értékeket, ahogy te szeretnéd. (Gázreakció érzékenysége; kipörgésgátló érzékenysége; motorfék állítása; motortérkép kalibrálása stb.)
  • Skyline™ OS vezérelt infotainment rendszer, 12,3 hüvelykes TFT színes érintőképernyőn. Kapcsolódj rá okostelefonoddal, fejhallgatóddal és élvezd a 21. századi funkciók végtelen tárházát.
  • Megújult Milwaukee-Eight® 117 V-Twin motorblokk, áttervezett hűtőrendszerrel, 4 literes levegőbeömlővel, amiknek köszönhetően nagyobb teljesítményt képes leadni a korábbi 117-es blokkhoz képest.
  • 173 Nm nyomaték, kevesebb hőleadás, direktebb gázreakció, hamisítatlan V2-es rezonanciával, amire csak a Harley-Davidson® képes.

Ismerkedj meg a túramotorozás új dimenziójával a szezon kezdetére érkező új Road Glide® és Street Glide® modelleknek köszönhetően, melyekkel élőben találkozhatsz majd kereskedésünkben. Persze, csak ha addig valaki nem csap le rájuk! Kérj ajánlatot még most értékesítőinktől, hogy elsők között éld át az új motorozási élményt.

Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Ezt a webhelyet reCAPTCHA és a Google Privacy Policy és Terms of Service védi.