A legújabb hírek

ÚJ 2024 CVO™ Road Glide® ST modell

VADONATÚJ 2024-es új CVO™ Road Glide® ST

A MotoAmerica Mission King of the Baggers sorozatban versenyző Screamin’ Eagle® Harley-Davidson® gyári motorok inspirálták a mérnöki csapatot tervezésekor. A CVO™ Road Glide® ST, a Harley-Davidson® által valaha gyártott leggyorsabb, legerősebb és legkifinomultabb teljesítményű bagger, rendkívüli komponensekkel, amelyek a legmagasabb szintet képviselik a különleges motorosok számára. A mély solo ülés és a moto kormány, hatcolos kiemelővel agresszív, függőleges helyzetbe helyezi a motorost, így erősítve a hamisítatlan West Coast stílust és a stabilabb kezelhetőséget. A két egyedi fényezés A CVO™ 25. évfordulóját, a gyári customizáció mérföldkövét ünnepli.
 





  • 12,3 hüvelykes színes érintőképernyő, Skyline™ OS rendszerrel, telefonos tükrözéssel.
  • Prémium hangélményről pedig egy 500 wattos erősítő felel és a Harley-Davidson® Audio Rockford Fosgate® Stage II 6.5 hüvelykes hangszórók.
  • SHOWA® hátsó lengéscsillapítók külső tartállyal, valamint fordított 47 mm-es SHOWA® 1x1 teleszkópok biztosítják a stabil úttartást.
  • A Milwaukee-Eight® 121 High Output V-Twin motor kizárólag a CVO™ Road Glide® ST modellben található, mindezt úgy finomhangolva, hogy 127 lóerőt (94 kW) és 193 Nm (145 lb. ft.) forgatónyomatékot produkáljon - ez a legtöbb lóerő és forgatónyomaték, amit valaha gyárilag Harley-Davidson® motorba építettek. Alacsonyabb végáttételt választottak a mérnökök, hogy minden sebességi fokozatban javítsák a gyorsulási teljesítményt.

  • A prémium, radiálisan szerelt Brembo™ fékrendszer, 320 mm-es féktárcsákkal, kiváló fékérzetet és teljesítményt nyújt, ezáltal növelve a vezető bizalmát erőteljes fékezéskor is.

  • A választható Vezetői Üzemmódok – Utcai, Sport, Eső, Versenypálya, Versenypálya Plusz és többféle Egyedi beállítások – elektronikusan módosítják a motorkerékpár teljesítményjellemzőit. Irány akár a versenypálya és hajszold a legjobb köridőket!


Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Szükséges
Ezt a webhelyet reCAPTCHA és a Google Privacy Policy és Terms of Service védi.