A LEGÚJABB HÍREK

ŐSZI RENTAL AKCIÓ

Belefér még egy motoros kaland szeptember második felében? Használd ki őszi rental akciónkat és lovasítsd meg bérelhető vasparipáink egyikét szeptember 15. és 30. között akár 30% kedvezménnyel*!

Minél nagyobb kalandba vágsz bele, mi annál nagyobb kedvezménnyel ajándékozunk meg. Ez pontosan mit jelent?

- 1 napra szóló bérlés esetén 10% kedvezmény
- 2 napra szóló bérlés esetén 20% kedvezmény
- 3 vagy több napra szóló bérlés esetén 30% kedvezmény

Pattanj nyeregbe és élvezd kétkeréken a szezon utolsó napjait!

FOGLALJ KÉNYELMESEN, OTTHONRÓL, ONLINE!

FORTY-EIGHT

Egy ikonikus motor, az 1948-ban született 8 literes tankkal és a nagy teljesítményű 1200 cm3-s Evolution motorblokkkal. Hatalmas első villák, állítható hátsó felfüggesztés, úszóféktárcsák - drasztikus megjelenés, mégis könnyed kezelhetőség.
LISTAÁR: 27 000 Ft/nap

FAT BOB

Az új Fat Bob 10 kg-mal könnyebb elődjénél, masszív teljesítményű Milwaukee-Eight motor, lenyűgöző gyorsulás, agilis kanyarodás és kompromisszumot nem ismerő megjelenés. Úgy fogod érezni, hogy az egész világot át tudod száguldani.
LISTAÁR: 30 500 Ft/nap

FAT BOY

Az új, teletárcsás kerekeknek, a 240 mm-es hátsó abroncsnak és a 160 mm-es elülső abroncsnak köszönhetően a Fat Boy megjelenése izmosabb, mint valaha. Add hozzá a lélegzetelállító szaténfényű krómozást, a jellegzetes első LED-lámpát és a Milwaukee-Eight V-Twin motor megnövelt teljesítményét, és gondolj bele, hogy mi történik, amikor a lámpa zöldre vált.
LISTAÁR: 36 500 Ft/nap

HERITAGE CLASSIC

Nosztalgia, modern köntösben. A motor szívét egy feketített Milwaukee-Eight V-Twin motorblokk adja. Új Softail váz és csökkentett tömeg, lenyűgöző gyorsulás és sima úttartás. Nem hiányoznak a túrákhoz elengedhetetlen oldaldobozok és a szélvédő sem. Mindez nagyszerű vezetési élményben és lenyűgöző megjelenésű motorkerékpárban egyesül.
LISTAÁR: 42 000 Ft/nap

ROAD KING CLASSIC

A lecsupaszított, nosztalgikus stílust és a modern túramotorok teljesítményét egyesíti - a jelen igényeire épített időtlenül klasszikus motor. Fehér oldalfalú gumiköpenyekkel, időjárásálló nyeregtáskáival és az új Milwaukee-Eight motorblokkal.
LISTAÁR: 42 000 Ft/nap

ULTRA LIMITED

Ha te csak a tökéletessel éred be, az Ultra Limited motorban minden benne van. Az erőteljes Milwaukee-Eight motorblokktól kezdve a fűtött markolatig. BOOM audio, elektronikus tempomat, ABS, Brembo fékek, LED Daymaker fényszórók, Tour-PAK csomagtartó - a motorozási élmény messze túlszárnyalja a megszokottat.
LISTAÁR: 42 000 Ft/nap

TOVÁBBI FONTOS TUDNIVALÓK
• A bérlés feltétele 'A' típusú vagy azzal egyenértékű vezetői engedély.
• A motorkerékpár vezetése 3. személynek nem engedhető át, a megfelelő dokumentumok kitöltésével utas szállítható.
• Minden motor 2 személyes, bukócsővel felszerelt, új 2018-as modell.
• A motorokat nyitvatartási időben, teli tankkal, tisztán lehet átvenni és visszahozni.
• Előfoglaláskor a bérleti díj 30%-át a helyszínen készpénzzel vagy kártyával, illetve átutalással előre kell fizetni.
• A lefoglalt időpont módosítására nincs lehetőség, a foglalás lemondása esetén a foglaló összege nem igényelhető vissza.
• A bérleti díjat a motor átvételekor teljes egészében rendezni kell. A motor átvételekor a helyszínen 100.000 Ft kaució fizetendő készpénzben, melyet a bérlet problémamentes lezárultakkor visszafizetünk.
• A motorkerékpárok legkevesebb 1 napra (24 óra) bérelhetők. Amennyiben a bérelt motor déli 12:00 után kerül visszavételre, úgy felárként plusz 1/2 napi bérleti díj kerül felszámításra. Útdíj köteles út használatát a bérleti díj nem tartalmazza.
Az egyéb feltételeket és a szerződés pontos szövegét a helyszínen lehet megismerni. További részletekért érdeklődj Tóth Péternél a rental@harley.hu e-mail címen illetve telefonon a +36-20-341-51-22 számon.

Ne maradj le, foglalj időpontot egyszerűen, online!

LÉPJ LE EGY KIS IDŐRE, PATTANJ NYEREGBE ÉS FEDEZD FEL A SZABADSÁGOT!

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL