A LEGÚJABB HÍREK

FIATAL VAGY ÉS MEGVAN AZ A2-ES JOGSI? VÁR RÁD A HARLEY-FAMILY!

Már kicsiként is a kedvenc játékod a nyuszi-motor volt? Gyermekkorod óta arról álmodozol, hogy végre igazi nagymotorral, egy eredeti Harley-Davidsonnal motorozhass? Elmúltál 18 és megszerezted már az A2-es jogosítványt? Akkor van egy jó hírünk, nem kell tovább várnod, most azonnal Harley-ra pattanhatsz! 

inline_qa315837b2e1f24b958b0d73d9797142_89d844d319f4.jpgTudjuk, nem vagy még 24, de akkor mégis hogyan lehetséges ez?

A megoldás: egy Harley-Davidson, amelyet 34kw teljesítményre korlátoztak. Így nem kell még éveket várnod, a legendás kétkerekű már most a tied lehet. Az átalakítás után a motor nyomatéka megmarad, a hamisítatlan Harley-életérzés pedig már az első kilométerektől a hatalmába fog keríteni.

Milyen modellek közül választhatsz?

Gyakorlatilag bármelyik Harley-Davidson modell átalakítható, de ha ránk hallgatsz, akkor első motornak egy kisebb, sportos mocit választasz, egy vagány Sportstert, például egy Iron 883-at vagy egy Forty-Eight-et.

Van lehetőség tesztvezetésre?

Igen, gyere el hozzánk a Harley-Davidson Szalonba, és vidd el egy próbakörre az átalakított Forty-Eight motorunkat. Pattanj nyeregbe és éld át a Harley-élményt!

Korábban csak azok tapasztalhatták meg a Harley-életérzést, akik betöltötték a 24. életévüket és megszerezték a korlátlan A-s jogosítványt, de a Harley-Davidson Budapest csapatának köszönhetően ez már a múlté, kitárult az ajtó a jövő generáció számára.

Belevaló fiúk és lányok, vár Benneteket a Harley-Family, itt az ideje, hogy Ti is felfedezzétek a valódi szabadság érzését! További információért keressétek Heim Danit a heim.daniel@harley-davidson.hu e-mail címen vagy a 06 30 961 59 81-es telefonszámon.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!