A LEGÚJABB HÍREK

Teljesítménynövelés & önkifejezés Harley-Davidson módra

A motoros és kétkerekűje közötti tökéletes harmóniához az egyéniségre szabott, egyedi custom motor megalkotásán keresztül vezet az út. A Harley-Davidson eredeti motoros alkatrészek segítségével olyan vasparipát alkothatsz magadnak, amelyet csak megálmodtál.

Az alkatrészek és kiegészítők az új modellekkel párhuzamosan fejlődnek, ezzel biztosítva azt, hogy minden átalakítási lehetőséghez a legmagasabb illesztési, fényezési, tesztelési és OEM-standardok párosuljanak.

2019 az alábbiakat tartogatja számunkra:

A 7 collos Daymaker® adaptív LED fényszóró beépített szabadalmaztatott érzékelőket és elektronikát vonultat fel, amely a motorkerékpár dőlésszögét is figyelembe veszi, és automatikusan kiegészítő világítással látja el a kanyarokat, megvilágítva az útnak azokat a részeit is, amelyeket a hagyományos LED fényszórók nem érnek el.

Az új Dominion™ Collection szinte végtelen számú átalakítási lehetőséghez kínál egyedi tartozékokat és alkatrészeket, hogy a motorkerékpár teljes mértékben a te személyiségedet tükrözze. Ez a tárház a fénylő fekete eloxált és bronz porfesték-bevonatos alapszínekben kapható, és egymással bátran kombinálható, szálcsiszolt fekete, porfesték-bevonatos bronz, szálcsiszolt narancs felületű eloxált vagy szálcsiszolt alumínium szegélyekkel. Ez a kiváló minőségű tartozékválaszték kihangsúlyozza a merész, nagy teljesítményt hajszoló motorozási stílust.

A teljesítményt fokozó Screamin’ Eagle® moduláris teljesítménynövelőket úgy tervezték, hogy a motorblokk-változtatásokra rendszerint jellemző találgatások, próbálkozás-kudarc fázisok nélkül tudjuk különleges mértékben megnövelni a forgatónyomatékot és a lóerőt. A Harley-Davidson Sport Glide modellre szerelt új 4,5 collos Screamin’ Eagle® kipufogódob a Screamin’ Eagle® I – IV. tuningmodul bármelyikével kombinálható. A Milwaukee-Eight motorblokkhoz tartozó új Screamin’ Eagle® gyújtásfedél a 107-es, 114-es vagy 117-es hengerűrtartalmat és a tuningmodult bemutató fém medállal bátran közszemlére teszi a motorkerékpár belső értékeit.

Látogass el hozzánk a Bázisra és mi segítünk motorod átalakításában, együtt megalkotjuk a stílusodhoz és egyéniségedhez illő, egyedi vasparipát.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!