A LEGÚJABB HÍREK

Csak a legjobbal éred be? Ha motoros ruházat, akkor FXRG!

Motorozz, ahol csak gondolod, amikor csak eszedbe jut! Kiváló minőség, tetőtől-talpig való átalakíthatóság és a motorozási körülményekhez igazodó sokoldalúság. Az új FXGR® Collectiont elhivatott motorosok számára tervezték, azoknak, akik csak a legjobbal érik be.

FXRG A NAGY TÚRÁZÓKNAK

Az új FXRG Triple Vent System megalkotásánál innovatív technológiák és anyagok kerültek felhasználásra. A bőr, illetve szövet férfi és női dzsekiket a kényelmes viselhetőség érdekében olyan extrákkal látták el, mint a nyirkosság-elvezető Coolcore® bélés vagy a nyújtható Cordura® protektorok. Ennek köszönhetően egész évben szinte bármilyen körülmények között megfelelő kényelmet biztosítanak. A dzsekiket nagyszerűen kiegészítheti az új FXRG vízhatlan esőnadrág. A túramotorosoknak szükségük van arra, hogy a természet szeszélyének megfelelően tudjanak különböző rétegeket le- vagy felvenni, az új FXRG Collection erről is gondoskodik.

FXRG A VÁROSI MOTOROSOKNAK

A városi motorozási környezet olyan ruhát igényel, amely egyszerre kínál védelmet és kényelmet, miközben megfelelő mozgást is lehetővé tesz. Az új FXRG® Gratify Slim Fit és FXRG® Slim Fit férfi motoros dzsekik a valódi védelmi és kényelmi funkciók és a modern stílus ötvözete. A nyirkosság-elvezető Coolcore® bélés és a szívósan nyúlós anyagok a tökéletes testhezállóságot, míg a könnyű, CE-tanúsítással ellátott, eltávolítható védőelemek és finoman kidolgozott levegőztető nyílások a testhő elvezetését szolgálják. A dzsekiket horzsolásálló FXRG® Armalith® Denim motoros farmernadrággal is kombinálhatjuk.

A teljes FXRG Collection három új FXRG bukót és vízálló FXRG Dual Chamber Gauntlet kesztyűt is tartalmaz.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL