A LEGÚJABB HÍREK

RENTAL MOTOR KIÁRUSÍTÁS

Alkalmi viszonyok helyett tartós kapcsolatra vágynak rental motorjaink. Bár keveset futottak, így is sok szép élménnyel ajándékozták meg bérlőiket, de az életre szóló kaland csak most kezdődik számukra, ugyanis a 2018-as széria modelljeit eladásra kínáljuk. Legendás motorkerékpárok hihetetlenül vonzó árakon, csak a készlet erejéig!

HARLEY-DAVIDSON HERITAGE CLASSIC

Szteroidozott 114 köbinches Heritage Classic bérmotorunk új társat keres. A vasparipa szívét egy feketített Milwaukee-Eight® V-Twin motorblokk adja. Emellett ezzel a motorral is élvezheted az új Softail® motorkerékpárokra jellemző csökkentett tömeget, lenyűgöző gyorsulást és sima úttartást. Nem hiányoznak a túrákhoz elengedhetetlen oldaldobozok és a szélvédő sem. Mindez nagyszerű vezetési élményben és lenyűgöző megjelenésű motorkerékpárban egyesül, úgyhogy garantáltan észre fogják venni, ha begurulsz vele a városba.

További információ ITT!

Évjárat: 2018

Futott kilométer: 15 000

Garanciális: 2020

Ár: 7 200 000 Ft

HARLEY-DAVIDSON ULTRA LIMITED

Az Ultra Limited modellben minden benne van, az erőteljes Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight 107 motortól egészen a fűtött kormánymarkolatokig. Összetéveszthetetlen Batwing fejidom, magas minőségű BOOM!™ Box 6.5GT érintőképernyős infotainment rendszer, navigáció és tempomat, Reflex™ kapcsolt Brembo fékek ABS-szel, kiváló reakcióidejű elülső és hátsó lengéscsillapítás, és Tour-Pak® csomagtartó.

További információ ITT!

Évjárat: 2018

Futott kilométer: 17 500

Garanciális: 2020

Ár: 9 000 000 Ft

További információért keresd Heim Dániel kollégánkat a heim.daniel@harley-davidson.hu e-mail címen vagy a 06 30 961 59 81-es telefonszámon.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!