A LEGÚJABB HÍREK

Ismerd meg a Harley-Team új tagjait - Hrabina Norbert!

Név: Hrabina Norbert (Ádám)
Becenév: Norbi
Pozíció: Motor adminisztrátor, használt motor értékesítő
Mióta dolgozol a cégnél: 2018. április óta

Norbi egy Kawasaki ZR-7-essel rója az utakat és azzal is jár munkába, persze csak amikor nem BKV-val. :) Motoros története még csak a csikóévekben jár, mindössze 1,5 évvel ezelőtt szerezte meg a korlátlan A-s jogosítványát - előtte csak alkalmi motoros volt - majd eltelt egy szűk év és 6 hónappal ezelőtt már a Harley-Davidson Team új munkatársaként lépett be a Szalonba.

Az elmúlt években többször megfordult a fejemben, hogy kipróbálom magam, mivel mindig is mozgattak a kétkerekűek, a Harley pedig kitűnik ezek közül. Egyik ismerősöm kérdezte 2017-ben, hogy mit gondolok a Harley-Davidsonról, mennyire tudnám magam elképzelni ebben a világban, mennyire tudnék azonosulni ezzel az atmoszférával és a pezsgő élettel.

Norbi nem tudta rá a választ, de vonzotta őt a legenda és a Harley-életérzés. Amikor 4 hónapot töltött Amerikában azt látta, hogy a motorozás ott tényleg a szabadság, függetlenség jelképe, nem csak egy elcsépelt szöveg. Varázslatos volt azt látni, ahogy az emberek a Harley-Davidsont, mint Amerika egyik jelképét milyen nagy becsben tartják és mennyit jelent nekik. Ennek ellenére álmában sem gondolta volna, hogy a 2018-as év nagy részét már a Harley kötelékében fogja tölteni.

A Harley Bázisán használt motor értékesítőként és motor adminisztrátorként sokféle feladatot lát el, a tesztmotorok ’pátyolgatása’ is hozzá tartozik. Igazi csapatjátékosnak tartja magát, szívesen segít munkatársainak bármiben és úgy érzi, hogy ő is bármikor számíthat a többiek segítségére. Amit a legkevésbé tolerál, az a képmutatás. Szereti, ha kollégái a dicsérő szavak mellett a negatív véleményüket is megosztják vele, hiszen ebből tud tanulni, hogy ne legyen ebből egy rossz beidegződés, ami hosszútávon gondot okozhat. Bár még csak fél éve van a cégnél, de itt már nincs az, hogy én vagy ők, hanem itt már Mi vagyunk.

A HD modellek közül a Roadster az, amelyik a leginkább vonzza. Az agresszív, de letisztult custom vonalak a Spori blokkal egy nagyon jó kombinációt alkotnak számára. Nemcsak a motorok, de a Harley divatvilága is rabul ejtette, szívesen viseli a fiatalos, vagány darabokat.

Az amcsi kétkerekű vasak mellett az amerikai focit is imádja. Mindene a sport, ha csak teheti, mozog, akár a szabadban, akár az edzőteremben. Szabadidejében se csökkenti a fordulatszámot, olvas, játszik, edz, pörög, a barátokkal, a haverokkal kétlábon és kétkeréken.
Mottója: Elég szimplán, csak Carpe diem! Amit hosszútávon megfontoltabbra kell majd cserélnem.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!