A legújabb hírek

Hódítsd meg a világot kétkeréken!

Meseszép helyek, varázslatos tájak várnak. Már most kezd el tervezni a nyári kalandot, válassz akciós túramotorjaink közül és mi tetőtől-talpig felöltöztetünk a legjobb Harley-s cuccokba vagy álmaid custom motorjává varázsoljuk vasparipád. Jól hangzik?

Ismerd meg az elérhető túramotorokat, válaszd ki bajtársad a ’nyári csavargáshoz’ és zsebeld be hozzá az akár 600 000 Ft vásárlási utalványt! Figyelem, az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes!

ULTRA LIMITED

Az új Twin-Cooled Milwaukee-Eight 107 (1745cc) V-Twin motorblokktól kezdve a fűtött markolatokig az Ultra Limited modellben mindent megtalálsz. Az összetéveszthetetlen Batwing fejidom és a légáramterelő szellőző optimális áramlást és csökkentett menetszelet jelent. BOOM!™ Box Infotainment rendszer, szériafelszerelés az elektronikus sebességtartó tempomat, a Reflex™ integrált Brembo® fékek ABS-szel, a kiváló reakcióidejű elülső és hátsó lengéscsillapítás, a kiváló minőségű Tour-Pak® csomagtartó, amelybe a motoros és az utas sisakja is belefér, valamint az egy érintésre nyíló oldaldobozok. És még megannyi más.

Válaszd a mindössze 5 836 km-t futott, 2018-as Ultra Limited motorunk és vidd haza 8 700 000 Ft-ért + fogadj el hozzá egy 400 000 Ft értékű ajándékutalványt!

ROAD KING SPECIAL

Ha tudni akarod milyen érzés királyi módon uralni az utakat, ragadd meg a Road King Special Mini-Ape kormánykarjait, és nyomass egy kis üzemanyagot a Milwaukee-Eight 107 motornak.

Masszív teljesítményt, hihetetlen vezetési élményt és olyan megjelenést kapsz, amelytől leáll a forgalom. Ez a feketített vas Turbine kerekeken guruló lecsupaszított, színtiszta izom.

Válaszd a sötét oldalt, válaszd a 2018-as Road King Specialt! Vidd el 7 990 000 Ft-ért és fogadd ajándékba tőlünk a 600 000 Ft-os vásárlási utalványt!

Mire tudod felhasználni az utalványokat? Tetszőlegesen választható alkatrészre, kiegészítőre vagy ruházati termékünkre!

1. Customizálj, legalizálj, extrázz, álmodd meg és mi megvalósítjuk! Mennydörgő kipufogó, pihentető lábtartó, háttámla, Tour Pack csomagtartók, kormányfűtés - megannyi kiegészítő közül választhatsz. Maxold ki a custom lehetőségeket és tedd egyedi luxus cirkálóvá vasparipád!

2. Élvezd a prémium minőséget és kényelmet motoros ruházatodon is! Bármelyik vagány H-D kollekció közül választhatsz, de ha ránk hallgatsz, az FXRG kollekciót választod, amely a motorozás új dimenzióját fogja kitárni előtted. Öltsd magadra az X-BIONIC által kifejlesztett FXRG aláöltözőket – felsőt, nadrágot, majd fejeld meg egy nadrággal, egy vízhatlan bőrkabáttal és egy kesztyűvel. Bátran válassz még hozzá bukósisakot és a keretbe még egy hosszú ujjú H-D Moto felső is bele fog férni.

Csak a példa kedvéért:
-FXRG nadrág – 128 600 Ft
-FXRG bőrkabát – 255 500 Ft - vízhatlan
-FXRG kesztyű – 44 400 Ft – 2IN1 – többfunkciós, ha akarod vízhatlan, ha akarod nem 
:)
-FXRG aláöltöző, nadrág+felső – 33 800 Ft+ 38 000 Ft
-H-D Bukósisak – 70 000 Ft
-H-D Moto hosszú ujjú felső – 25 900 Ft

Mi, Harley-sok tudjuk, ha éjjel-nappal úton lennénk, akkor se tudnánk a Föld minden egyes szegletébe eljutni, de azon leszünk, hogy motoros túráink során minél több csodaszép és varázslatos helyet ismerhessünk meg, fedezhessünk fel. Mi, vasparipán száguldó kalandorok ebben nem kötünk kompromisszumot, mert amikor felvesszük a motoros dzsekit és nyeregbe pattanunk – ott kezdődik a kaland, ott kezdődik a szabadság!

Gyere, tarts velünk te is, nyergelj át egy új túramotorra és fedezd fel a világot! További információért nézz be hozzánk a Bázisra vagy keresd Heim Dani kollégánkat a 06 30 961 5981-es telefonszámon vagy a heim.daniel@harley-davidson.hu e-mail címen.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!