A legújabb hírek

Ismerd meg a H-D Team új tagjait – Kóti Barbara

Név: Kóti Barbara
Becenév: Barbi
Pozíció: ruházati értékesítő
Mióta dolgozol a cégnél? 2016. szeptember közepe óta

Még hogy a fiatalokat már nem érdekli a motorozás. Előbbi kijelentés tökéletes cáfolata Barbi esete, akit hamarosan a vagány motoros csajok között köszönthetünk, hiszen idén teszi le a motoros jogsiját, „nem is értem miért vártam eddig” – teszi hozzá nevetve. De menjünk vissza az origóhoz és kezdjük elölről történetét.

Barbi Harley-sztorija az Open Road Festen kezdődött. A ’Feel the Freedom’ életérzés telibe találta őt Alsóörsön. A fesztiválra dolgozni ment, ahol a tesztvezetésnél segédkezett, a csodaszép H-D modellek pedig azonnal a bűvkörükbe vonták őt. Jött, látott és beleszeretett, a motorokba, a feelingbe, és az egész közösségbe. Nem is volt kérdés számára, hogy később igent mondjon a H-D Budapest invitálására, hogy a Fashion Store-ban dolgozzon.

„Azonnal érdekelt a dolog és azóta itt is ragadtam. A Harley szerintem sok ember számára és számomra is a szabadságon túl egy ún. „safe place” is, ami megbízható és bármikor mehetsz hozzá, mert tudod, hogy mindig örömmel tölt el. Ki látott már motoron szomorkodni embert? Én nem.”

Mivel nap, mint nap a márka menő divatruhái veszik körbe, nem is csoda, ha nem mindig tud ellenállni egy-egy darabnak. „Szépen gyűlnek a H-D ruhák a szekrényemben, mindig van jó pár ütős darab a kollekciókban, de mostanság azt vettem észre, hogy inkább a kiegészítőkre kattanok rá.”
A motorok közül kedvence a Fat Boy és a Softail Deluxe, de persze bármelyiket szívesen elfogadná, főként Hard Candy Custom fényezéssel – „azt imádom, nagyon glam és rock!”

Barbi számára az ideális munkatárs olyan, akire lehet számítani, aki őszinte és van humora. Amit nehezen tolerál az a kétszínűség, udvariatlanság, és ha valaki link. A Harley csapatában abszolút otthon érzi magát. „Sőt, a legeslegjobb barátaim egy részét itt kaptam, ezért örökre hálás leszek és szeretettel gondolok a helyre, márkára egyaránt.”

Az aktív pihenés híve, szabadidejében szeret kirándulni, színházba és koncertre járni, imádja az állatokat, a természetet. Ha mégis bekuckózik a négy fal közé, akkor szívesen utazik el egy jó könyv társaságában. Ha már az utazásnál tartunk, szívesen élne az USA-ban és Dél-Olaszországban.

Mottója: No glam, no fun ;)

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!