A legújabb hírek

Szezonnyitó motoros rendezvények - itt a helyed!

Teszthétvégével, születésnappal és szezonnyitó ünnepséggel indítjuk a szezont a Harley-Davidson Budapest Bázisán. Sok szeretettel, csillogó vasparipákkal és szülinapi meglepetésekkel várjuk a kétkerekűek szerelmeseit április első két hétvégéjén. Te is szívesen nyeregbe pattannál? Akkor ott a helyed!

Harley-Davidson Teszthétvége

A Harley-Davidson tesztkamion április 13. és 14. között Budapestre érkezik. A legújabb 2019-es modellek várják a motorozni vágyókat a Harley On Tour elnevezésű teszthétvégén. 23 legendás motorkerékpár alkotja a kipróbálható tesztmotorok flottáját, a sportos, vagány Sportsterektől a bitang jó Softail modelleken át egészen a nagy túramotorokig. A tesztvezetés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezés és további információ ITT

Harley-Davidson Születésnap & Szezonnyitó

Idén 20 éves a Harley-Davidson Budapest, eme jeles alkalomból ünnepi köntösbe öltöztetjük a már hagyománynak számító szezonnyitó összejövetelt. Nagy motoros felvonulással, élő koncerttel, finom ebéddel, akciókkal és számos meglepetéssel készülünk. Az április 6-án, szombaton megrendezésre kerülő eseményre meleg szívvel várjuk a motorosokat, hiszen mindenkiben van egy kis Harley… További információt ITT!

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!