A legújabb hírek

Bérelj Harley-t ősszel akciós áron!

Viszlát nyár, helló ősz! Itt az alkalom, hogy nyeregbe pattanj és onnan csodáld meg az őszi színekben pompázó természetet. Használd ki a szuper időjárást, bérelj egy Harley-t akciós áron és maxold ki az idei szezonra a motoros kalandokat! Minél több napra bérelsz motort, annál nagyobb kedvezményt kapsz tőlünk. Tudod már, hogy hova mész túrázni? :)

Az akció a szeptember 23. és október 6. közötti motorbérlésre, szeptember 10-től leadott foglalásokra érvényes! 

Az igénybe vehető kedvezmények mértéke:

  • 10% - 1 napra történő bérlés esetén
  • 20% - 2 napra szóló bérlés esetén
  • 30% - 3 vagy több napra szóló motorbérlés esetén

Hogyan tudsz motort foglalni?

1. Online ITT
2. vagy jelezd foglalási igényed a rental@harley.hu e-mail címen.

Melyik modellek közül választhatsz?

FORTY-EIGHT

A Sportster család ikonikus tagja, egy ütős stílusú motor. A kompakt kialakítás mellett a könnyed kezelhetőséget a rövid tengelytáv, az állítható hátsó felfüggesztés és az erőteljes fékek biztosítják. Ha sportos, dinamikus motorra vágysz, ő lesz az igazi.

Bérlés díja: 28 000 Ft/nap (listaár)

FAT BOB

A Softail család fenegyereke. Modern, agresszív megjelenés, sportos dual kipufogó, aszfaltzabáló széles kerekek, állítható hátsó felfüggesztés, igazi kanyarvadász cirkáló. Ha egy brutálisan jót akarsz motorozni, akkor ez a neked való modell!  

Bérlés díja: 32 000 Ft/nap (listaár)

FAT BOY

Egy legenda, valódi izmos gépezet szaténkróm fényezett elemekkel és jellegzetes LED-világítással. Van az úgy, hogy egy dögös vas egy pillanat alatt mindent megváltoztat. A Fat Boy is ilyen.

Bérlés díja: 36 500 Ft/nap (listaár)

SPORT GLIDE

Az egyik legújabb modell a Harley-tól egyszerre sport és túra kivitelben. Fald a végtelen mérföldeket, vagy csupaszítsd le és szeld a város útjait. Bárhogy is legyen, a Sport Glide készen áll arra, hogy elvigyen életed legnagyszerűbb kalandjára.

Bérlési díj: 36 500 Ft/nap (listaár)

HERITAGE CLASSIC

Gengszter korszakot megidéző vasparipa, kifinomult, csillogó kék/fehérfényezéssel és Milwaukee Eight 114 motorblokkal. Motorozz rajta és le sem tudod kaparni a mosolyt az arcodról!

Bérlés díja: 42 000 Ft/nap (listaár)

ROAD KING

A Road King az a modell, ahol a lecsupaszított, nosztalgikus stílus találkozik egy modern túra-motorkerékpár erejével és sokoldalúságával. Nagyméretű plexijével és oldaldobozaival ez a mai igényeket kielégítő motor egy örök klasszikus.

Bérlési díj: 42 000 Ft/nap (listaár)

ULTRA LIMITED

Az Ultra Limited modellben mindent megtalálsz. BOOM audio, ABS, Tour Pak csomagtartó és még megannyi más. A Batwing fejidom és a légterelő szellőzők optimális áramlást és csökkentett menetszelet biztosítanak. Kalandra fel!

Bérlési díj: 42 000 Ft/nap (listaár)

Mit kell még tudnod?

• A bérlés feltétele 'A' típusú vagy azzal egyenértékű vezetői engedély.
• A motorkerékpár vezetése 3. személynek nem engedhető át, a megfelelő dokumentumok kitöltésével utas szállítható.
Minden motor 2 személyes, bukócsővel felszerelt, új 2019-es modell.
• A motorokat nyitvatartási időben, teli tankkal, tisztán lehet átvenni és visszahozni.
Előfoglaláskor a bérleti díj 30%-át a helyszínen készpénzzel vagy kártyával, illetve átutalással előre kell fizetni.
• A lefoglalt időpont módosítására nincs lehetőség, a foglalás lemondása esetén a foglaló összege nem igényelhető vissza.
• A bérleti díjat a motor átvételekor teljes egészében rendezni kell. A motor átvételekor a helyszínen 100 000 Ft kaució fizetendő készpénzben, melyet a bérlet problémamentes lezárultakkor visszafizetünk.
A motorkerékpárok legkevesebb 1 napra (24 óra) bérelhetők. Amennyiben a bérelt motor déli 12:00 után kerül visszavételre, úgy felárként plusz 1/2 napi bérleti díj kerül felszámításra.
• Útdíj köteles út használatát a bérleti díj nem tartalmazza.
• Az egyéb feltételeket és a szerződés pontos szövegét a helyszínen lehet megismerni. További részletekért érdeklődj Tóth Péternél a rental@harley.hu e-mail címen illetve telefonon a +36-20-341-51-22 számon.

Miért mondj igent a kalandra?

Egy, mert baromira élvezni fogod. Kettő, mert nem csak az endorfin szintedet bikázod be vele, de testileg-lelkileg is felfrissülve fogsz leszállni a nyeregből. Tedd fel magadnak a kérdést: belefér 1 nap szabi? Ha igen, akkor ne tétovázz, bérelj egy Harley-t és éld meg a szabadságot!

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!