A legújabb hírek

Szuperjó Harley bukók akcióban!

Régi bukód megérett a cserére, vagy csak szeretnél egy másik stílusút beújítani? Akkor van egy jó hírünk, most 20% kedvezménnyel szerezheted be új Harley-Davidson bukósisakod. Figyelem az akció a megjelölt termékekre vonatkozik és július 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes!

NYITOTT, FÉLIG ZÁRT SISAKOK

100% biztonság, 100% menőség – Fekete-bordó, fekete, szürke vagy metál kék – hozzád melyik illik a legjobban?

ZÁRT SISAKOK

TUDTAD?

• Idővel és a sok használat és UV sugárzás hatására a bélések és egyéb alkatrészek elöregednek, elhasználódnak. Ezért a maximális biztonság érdekében 3-5 évente javasolt a sisakokat lecserélni, még akkor is, ha látszólag semmi baja sincs.

• A bukósisakok úgymond „egyszer használatosak”. Ha a sisakot véletlenül leejted, vagy netán egy balesetben megsérülne, azonnal le kell cserélned, legyen az akármilyen kicsi ütközés is. Egy ütközés, sérülés során a külső héj könnyen elrepedhet, eltörhet, így összenyomva a belső, ütés elnyelő réteget, mely onnantól kezdve már nem tud maximális védelmet garantálni.

Nem vagy benne biztos, hogy melyik típusú sisak illene hozzád? Ez attól függ, hogy mire szeretnéd használni. Nyitott sisakban az autópályán száguldva nem biztos, hogy díjazni fogod, ahogy a menetszél keményen az arcodba vág, de egy laza városi krúzoláshoz vagy egy balatoni túrához viszont simán jó lehet. Látogass el hozzánk a Harley-Davidson Szalonba és kollégáink segítenek a választásban.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!