A legújabb hírek

CSÁBÍTÓ LUXUS – AKCIÓBAN A CVO MODELLEK!

Nagy túrázó vagy? Mindenből a luxus kivitelt keresed? Fontos az exkluzivitás és a prémium minőség? Akkor ezt imádni fogod! A Harley-Davidson limitált szériás motorkerékpárjaihoz, a 2019-es CVO Street Glide és a CVO Limited modellekhez most rendkívüli, 1 700 000 Ft-os kedvezménnyel juthatsz hozzá. Készen állsz, hogy mindazt megéld, amiről eddig csak álmodtál?

Mit takar a CVO elnevezés? A Harley-Davidson Custom Vehicle Operation modellek a H-D stílusjegyeinek és dizájnjának a csúcsát jelentik. Korlátozott példányszámban kerül gyártásra a Milwaukee-Eight 117 motorblokk rendkívüli erejével, szemet gyönyörködtető fényezésével, a legfejlettebb technológiával, exkluzív alkatrészekkel, valamint már-már a megszállottsággal határos, minden egyes részletre kiterjedő odafigyeléssel.

CVO STREET GLIDE

Mérföldekre kitűnik a tömegből. Amikor custom túramotorokról beszélünk, a CVO Street Glide annyi mindent kínál, amit máshol hiába keresel. A Milwaukee-Eight 117 (1923cm3) V-Twin motorblokk ereje, piros szelepfedelek, kiváló minőségű Talon kerekek és custom kezelőszervek, vadonatúj BOOM Box GTS infotainment rendszer 3 különálló erősítővel, csatornánként 75 watt és 900 watt színtiszta audio-teljesítménnyel. Vezeték nélküli headsetkapcsolat, fűtött markolatok. Mert néhányan még nagyobb pályán akarnak játszani… Technikai adatok és további infó ITT!

AKCIÓS ÁR: 12 630 000 FT-TÓL - EREDETI ÁR: 14 330 000 FT-TÓL - KEDVEZMÉNY: 1 700 000 FT

CVO Limited

A CVO Limited soha nem tapasztalt színt ad a Grand American Touring családhoz. Ereje a Twin-Cooled Milwaukee-Eight®117 (1923cm3) V-Twin motorblokkal kezdődik, de nem ér véget ott. A fényezés szemet gyönyörködtető. A modell 19 collos első és 18 collos hátsó Tomahawk kerekeken gurul.

Lángoló vörös szelepfedelek, szatén-króm fényezés, fűtött markolatok és természetesen a BOOM! Box GTS infotainment rendszer vezeték nélküli interfésszel és kiváló minőségű hangrendszerrel.LED-es irányjelzők és LED-es háttérvilágítás, valamint custom ülésborítás és ülésvarrás, amellyel sehol máshol nem találkozol. Technikai adatok és további infó ITT!

AKCIÓS ÁR: 13 630 000 FT-TÓL - EREDETI ÁR: 15 330 000 FT-TÓL - KEDVEZMÉNY: 1 700 000 FT

Figyelem, az akció december 31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes. Ne maradj le, várunk a Harley-Davidson Szalonban! További információkért keresd Heim Dániel kollégánkat a heim.daniel@harley-davidson.hu e-mail címen vagy a 06 30 961 59 81-es telefonszámon.

Szerezd meg álmaid motorját, hódítsd meg a világot és élvezd a luxus kényeztetést kétkeréken!

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!