A legújabb hírek

Vegytiszta túraélmény akciós áron!

Minden vágyad egy Harley-Davidson túramotor? Álmaid megvalósításának az anyagiak szabtak határt? Itt a megoldás, válaszd a lecsupaszított, minimalista szemléletmódú Electra Glide Standardot, amelyet most ráadásul 1 000 000 Ft kedvezménnyel szerezhetsz meg. Az erőtől duzzadó Milwaukee-Eight 107 motorblokk hajtotta modell nyers, csontig hatoló túraélményt kínál. Készen állsz rá?

Szíve a Milwaukee Eight 107 köbinches (1746 cm3) bikaerős motorblokk, amely elegáns, modern stílusjegyeivel tiszteleg a márka korábbi Big Twin erőforrásai előtt. Gyors reakcióképessége, nagyfokú húzóteljesítménye és a legendás Big Twin duruzsolás azt a teljesítményt és motorozási élményt biztosítja, amelyet a motorosok világszerte elvárnak.

A H-D Touring családjának legmodernebb motorozási és vezetési technológiájával látták el, mint például az alapfelszerelésnek tekintett elektronikus tempomat, kézzel állítható emulziós hátsó lengéscsillapítók, 49 mm-es első villák kettős szabályozószelepes felfüggesztéssel, valamint Reflex integrált Brembo fékek ABS-el.

AKCIÓS ÁR: 8 035 000 FT – EREDETI ÁR: 9 035 000 FT – KEDVEZMÉNY: 1 000 000 FT

Szakadj el a képernyőktől és a kütyüktől és élvezd a vegytiszta túraélményt! További információért keresd Heim Dániel kollégánkat a heim.daniel@harley-davidson.hu e-mail címen vagy a 06 30 961 59 81-es telefonszámon.

ALL FOR FREEDOM, FREEDOM FOR ALL!